Haberde Bursa

SON SEÇİM OLABİLİR!

06.11.2021
196

İYİ Partili Zafer Milli’ den son ikaz! Milli; “Uzun yıllardır yaklaşık 47 yıl siyaseti yakından takip ediyor ve içerisinde bulunuyorum. Girdiğim tüm seçimlerde kaybettim amma; yılmadım, yorulmadım. Fikriyatıma ve ülkeme hiyanet etmedim. Yalakalık hiç yapmadım. Son üç yıldır kuruluşunda bulunduğum İYİ parti çatısı altında yalansız, riyasız olarak siyasette bulunuyorum. Son ilçe ve mahalle ziyaretlerinde analizci bir çalışma yapıyorum. AKP ciddi bir erozyana uğramıştır. Ancak sabit bir %30’luk kemik oya sahiptir. Kemikten kemik koparmak zorlu iştir.

Sahada çalışırken üstündeki tüm elbiselerin rengi belli olmayan saçı başı perişan yaşlı bir kişi GÜRSU TOKİ’de “gidin buradan ben Tayyip’çiyim. Gidin buradan” diye bağırdı. Neden amca deyince; bana günde iki öğün yemek gönderiyor dedi. Yoksul ihtiyaç sahibi yaşlılara 750 ₺ aylık veriliyor. Sağlık hizmetleri, makarna kapıda. %30’un %28’i bu sadakayı kaybetme korkusuyla AKP’yi destekliyor.

Diğer bir%2 malum kaymaklar. Bir kesim de bana yakınlarıma bir şey olur korkusunda. Çeşitli zamanlar değişik anketçiler vasıtası ile manüplatif tespitler yapılmaktadır. Taraftar organizatör, kendi partisini parlatıp reel analiz yapmıyor. Kendi piarını yapmakla meşgul. Bu şartlar altında biz İYİ PARTİ olarak %28’lik seçmenin sosyoekomomik durumu üzerine tespit ve çözüm bulmalıyız. Siyaseti dar alanda kısa paylaşmadan çıkarıp alan hakimiyeti kurmalıyız. Yoksa sn. Gn. Başkanımızın ve teşkilatların çalışması boşa gider. Kazanmalıyız, makus talihi yenmeliyiz. Yoksa bu son seçim olabilir. Lakin vakit geçmiş olur!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>