Haberde Bursa

ARSLAN; ÜLKEMİZİ HEP BİRLİKTE KALKINDIRMALIYIZ

08.04.2024
4

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan: Ülkemiz Zorlu Bir Süreçten Geçiyor;

Yeni Yüzyıl Partisi’nin Genel başkanı Mehmet Ali Arslan, ülkenin ekonomik alanda büyük bir zorlukla karşı karşıya olduğunu belirtti. Arslan, son zamanlarda hükümet kurmaylarının vermiş olduğu yanlış bilgiler sonucu yaşanan gelişmelerin endişe verici olduğunu ancak bu durumun düzeltilmeyeceği anlamına gelmediğini ifade etti.

Arslan, yaptığı açıklamada, alınan  kararların ve uygulamalarının istikrarı ve bütünleşme politikamızı bozucu türden olduğu ve bu kararların ülkeyi daha da zor bir noktaya sürüklediğini vurguladı. Bir karar doğru olsa bile zamanında verilmeyen kararların yanlışlığa sürükleyeceğini de unutmayalım. Ancak bu sürecin sona erdirilemeyeceği anlamına gelmediğini, doğru politikalar ve kararlarla ülkenin tekrar rayına oturtulabileceğini dile getirdi.

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı  Arslan; halkın desteği ve katılımıyla birlikte sorunların üstesinden gelmenin mümkün olduğunu ve zaten sorunun halk ile devlet arasında örülen kurmay duvarları olduğunu belirtti. Böyle bir sorunun çözümü için, toplumsal dayanışmanın ve işbirliğinin önemine de vurgu yaparak, bu zorlu sürecin birlik ve beraberlik içinde aşılacağına inandığını ifade etti.

Mehmet Ali Arslan, son olarak, ülkenin karşı karşıya olduğu sorunların çözümü için halkın temsilcileri konumunda olan siyasi partiler arasında işbirliği yapılması, sadece seçim öncesi masaların kurulmamasının  gerektiğini ve herkesin ortak çıkarları göz önünde bulundurarak hareket etmesinin önemine dikkat çekti.

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, ülkenin zenginliği için çalışmanın ve halkın refahını artırmanın önemine vurgu yaparak, “Sadece çevre zenginliği için çalışanlar elbette ki iktidarları uzun olsa bile tarih sayfalarında kısa övgülerle anılacaklardır” şeklinde açıklamalarda bulundu. Arslan, bu sözleriyle ekonomik kalkınmanın ve toplumsal refahın sürdürülebilirliğine dikkat çekti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>