Haberde Bursa

Makamda Liyakat Davada Sadakat

06.04.2024
8

Makamda Liyakat Davada Sadakat

Makamda Liyakat Davada Sadakat

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Arslan, partisinin siyaset anlayışını belirlerken, iktidarları yerle bir eden kibir, enaniyet ve makam sevgisinden tüm teşkilatlarıyla birlikte uzak duracaklarını vurguladı. Arslan, partisinin halka yönelik vaatlerinde dürüstlük, ahlak, adalet, bilgi ve liyakat gibi temel değerleri ön plana çıkardı. Bu doğrultuda, partisinin siyaset anlayışının halkın beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun olacağını belirtti.

Ayrıca, Arslan siyasette makamda liyakat, davada ise sadakat ilkelerinin hayati önem taşıdığına dikkat çekti. Partisinin bu değerlere bağlı kalacağını ve her zaman halkın çıkarlarını gözeteceklerini vurguladı.

Partisinin politika önerilerine de değinen Arslan, kalkınmanın köylerden başlayacağını ve köy halkının üretimine desteklemek için  hayvan desteği sağlanacağını ifade etti. Boş araziye değil, üreten çiftçilere destek verileceğini ve şehirlerde katma değeri yüksek teknolojik ürünlerin üretimine öncelik verileceğini belirtti.

Ancak Arslan’a göre en önemli nokta, israfa son verilmesi ve verimli, yerinde, uygun ve teknolojik üretimlerin desteklenmesidir. Partisinin bu ilkeler doğrultusunda hareket edeceğini ve halkın güvenini boşa çıkarmayacaklarını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>