Haberde Bursa

‘Şehrimize daha büyük hizmetlerimiz olacak’

15.07.2021
184

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya gelen Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, “Yaşadığım müddetçe Bursa’ya hizmet edeceğim. İleride şehrimize daha büyük hizmetlerimiz olacak. Önemli olan geride iyi eserler bırakmak” dedi. Başkan Aktaş da, “Bakanımızın, Bursa’ya olan sevdasını, sevgisini en iyi bilenlerdenim. İyi bir Bursalıyı ağırlamak bizim için onurdur” diye konuştu…

Derya Demir PINAR

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Tarihi Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleştirilen buluşmada Aktaş, Cavit Çağlar’ı ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Başkan Aktaş, “Bursa’mıza iş adamı, kulüp başkanı ve devlet bakanı olarak yıllarca hizmet etmiş büyüğümüzü, iyi bir Bursalıyı ağırlamak bizim için onurdur. Bakanımızın, Bursa’ya olan sevdasını, sevgisini en iyi bilenlerdenim. O yönüyle de kendisini tebrik ediyorum. Bu şehirde taş üstüne taş koymuş kim varsa, hangi siyasi partiden, hangi görevde olursa olsun hepsine müteşekkiriz. Ama özellikle bırakmayıp şehrimizin derdini kendine dert eden büyüklerimize kıymet veriyoruz. Cavit bakanımızın da bu noktada ayrı bir yeri bulunuyor. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

“BENİM STATÜMDE EMEKLİLİK YOK”

Tarihi binada, Başkan Alinur Aktaş ile bir araya gelmeten duyduğu memnuniyeti belirten Cavit Çağlar ise binanın muhafaza edilerek, sahiplenilerek kamuoyuna kazandırılmasının önemine vurgu yaptı. Kendisinin Bursalı olduğunu ve yaşadığı müddetçe Bursa’ya hizmet edeceğinin altını çizen Cavit Çağlar, “Benim statümde emeklilik yok. Bu şehirde güzel şeyler yaptık. Günü geldi işçi sayımız 20-25 bine çıktı. Siyasette ise bu şehre kim hizmet etmişse parti, ırk gözetmedik. Hep bu felsefeyle hareket ettik” diye konuştu.

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ziyaretinde OLAY Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan ile OLAY Medya Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Vardarbaş ve Ahmet Açıkel de eşlik etti…

AKTAŞ’A DESTEK…

Bursa’nın yıllar içerisinde çok büyüyüp, geliştiğini ama bununla beraber sorunların da büyüdüğünü ifade eden Cavit Çağlar, “Herkes rahat etmek istiyor. Ama içinde bulunduğumuz şartlara bakmak lazım. Siz Bursa’da gerçek bir büyükşehir belediye başkanısınız. Çünkü herkesle kucaklaştınız. Bazı konularda sizi kendime benzetiyorum. Ben içimden geldiği gibi konuşuyorum. Siz de aynı şekilde içinizden geldiği gibi konuşuyorsunuz, art niyet yok. Olay neyse ortaya onu koyuyorsunuz. Sizin başarınız, Bursa’nın başarısı. Burada bana bir görev düşüyorsa, başarınıza başarı katmak için bir büyüğünüz olarak her zaman yanınızdayım. İleride inşallah Bursa’ya daha büyük hizmetlerimiz olacak. Önemli olan geride iyi eserler bırakmak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>