Haberde Bursa

RUH İKİZİSİNİZ, HATTA SİYAM İKİZİSİNİZ!

11.09.2021
268

“Böyle bir saçmalık ancak ülkemiz de olur. Memleket işgal altındayken, genci, yaşlısı, kadını, erkeği, bu aziz vatanın mukaddes topraklarının, küffar ayakları altında ezilmesine gönlü razı olmayıp büyük bir savaş başlattı.” Geçmiş dönem BBP Gemlik Belediye Başkan Adayı Hacı Ömer Yavuz yakın bir zaman önce yaşanan olay nedeniyle düşüncelerini gazetemizle paylaştı. Yavuz; “Onların tiktoklarda orasını burasını sergilemek için ne zamanları, ne de imkanları vardı. Ne de batı aşığıydılar. Namus çiğneniyordu, Gelecek diye bir şey kalmamıştı. Din elden gitmiş, kominizm ve sömürgelerle ülkeleri bitiren kan emici vampir ülkeler aziz vatanı gasp etmişlerdi. Bu vahim durumda gereken yapılmış ve tüm ülke de kurtuluş savaşı başlatılır zafer kazanılmıştır. Rabbim onlardan razı olsun. Şimdi gelelim asıl konuya. Bakın, insan bir oturup başını ellerinin arasına alır. Düşünür. Bu ülke yüz yıldır neden hep aynı sorunla mücadele ediyor ve başaramıyor?
Kimi parti adı altın da din düşmanlığı yapar, kimi siz böyle yapmıştınız diye dini kullanarak aynı şeyleri yapar.

Türkiye Cumhuriyeti kurulmadan önce mücadele edip vatanı kurtaran her bir bireye minnet borçlu olmamız gerekirken, aksine bizler hala şu dinli miydi, bu hain miydi, düşünceleri altında bazı isimleri ya övüyoruz, yada sövüyoruz. Aslında her şey ortada. Üç koyunu dahi gütmekten aciz kişiler, ülkemizde fitne ve fesat üretiyorlar. Bizlerde buna çanak tutuyoruz. Ama ne tesadüftür ki, yunanı denize döken, Çanakkale’yi İngilize zehir edenlere sövüyorlar, ama ne yunana, ne ingilize bir söz dahi söylemiyorlar. Bazı konularda da sanki siyam ikizisiniz dediğim de de bana kızıyorsunuz. Zafer Bayramı kutlamaları demek ki her yerde aynı kutlanmıyor. Açılmak veya kapanmak meselesi nefisle alakalı bir durumdur. Günahı da, sevabı da kişinin kendisini ve ailesini ilgilendirir. Ayetler apaçık ortadadır. Bu konuyu artık ısıtıp ısıtıp milletin önüne getirmeyin. Artık tiksinti oluşturmaya başladınız. Kimsiniz siz? Nesiniz?

Nereden alıyorsunuz bu yetkiyi, hangi gerekçe ile millete hakaret edebiliyorsunuz? Kimsiniz siz? Kim verdi size devleti ve ülkeyi de ali kıran başkesen oluyorsunuz? Türk kadınına zincir vurmak kimin haddine? Ama fitne odakları durur mu? Zafer Bayramı kutlamaların da Edremit’in CHP Belediyesinin ve Bigadiç AKP Belediyesinin kutlamalarına yer verelim. Çok merak ediyorum kurtuluş savaşı vatanı kurtarmak için mi yapıldı, yoksa İslam dinine karşı mı yapıldı? Biz hiçbir zaman Atatürk’ü putlaştıracak kadar imansız olmadık. Ve hiçbir zaman, onun bu Vatan uğruna yaptıklarını görmezden gelecek kadar nankörde olmadık. İslamı savunma adına Atatürk düşmanlığı yapan yeşil komünistlere de, Atatürk’ü savunmak adına İslam düşmanlığı yapan kızıl komünistlere de düşmanız. Atatürk milliyetçisi değil, Atatürk gibi TÜRK milliyetçisiyiz! Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, silah arkadaşlarını, Türk’e ve İslama hizmeti geçmiş tüm ecdadımızı Rahmet Minnet ve Dua ile anıyoruz..” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>