Haberde Bursa

HER ŞEYDEN ÖNCE HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ!!!

22.07.2021
212
“Devletin bazı kurumlarına atanan isimler, toplumun bazı kesimlerini ve bizleri rahatsız etmektedir.” sözlerin adresi BBP’li bir isim. Geçmiş dönemin Gemlik’te önemli isimlerinden olan BBP Gemlik Belediye Başkan Adayı Hacı Ömer Yavuz sert sözlerle yüklendi. Yavuz;  “Devlet karşıtı, bayrak düşmanı olarak bilinen bu kişilerin ödüllendirir gibi atanmasının mutlaka bir açıklaması vardır.
Terör yanlısı olarak bildiğimiz bu isimleri ekranlarda görmek, hatta topluma milliyetcilik dersi vermeye kalkmaları bizlere züldür. İşin garibi, Bunlar olurken, Gemlik ilçemizde siyaset yapan bazı partilerin, Büyük Birlik Partisi Gemlik ilçe Teşkilatı başkanına, teşkilat yöneticilerine karşı, gerek sosyal medya, gerek sahada karalama kampanyası başlatması da ayrı bir durum.
Bu atamalarla alakalı hiç bir açıklama bile yapamayan bu partiler, herhalde boş kaldıklarından kendilerine bir düşman buluyorlar. Bakın size bir tavsiye vereyim. Yanlış yapıldığında karşısında doğru gibi dimdik durun. Söz verdiğiniz projelerinizi yapın. Meclis de muhalefetliğinizi yapın. Yada milletin makamlarını boşa işgal etmeyin. Büyük Birlik Partisi bu memleketin sigortasıdır. Partilerinizin teşkilat binalarının kirasını bile biz öderken, bizim paramızla bize ahkam kesmeyin.” dedi.
Hacı gördü - Cuma 09:36
Hacı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>