Haberde Bursa

EYY AMERİKA DEMEDEN ÖNCE…

25.04.2021
268
“Ne zaman ki ülkemiz bir atılım yapacak olsa, bizden önce oraya papa gider, abd başkanı gider, olmadı ülkemizde yaşayan su semenderleri gider.” BBP’li Hacı Ömer Yavuz; ABD Başkanı Biden’in “Soykırım” yalanını bu cümlelerle kınadı.
Yavuz, “Neymiş efendim, abd ermeni soykırımını tanıyacakmış. hdp ve chp il başkanı kaftancıoğlu da aynı şekilde paylaşımlar yaptı. Çok da şaşılacak bir durum değil aslında.
 Stratejik bir konumda olan ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar hiç bir zaman bitmedi. Şimdi onlar öyle dedi diye ırak operasyonuna başlamayacakmıydık?  Kendi topraklarımızda yapacağımız operasyonları onlara mı, soracağız?
Tabiki sormayız.
Hele ki su semenderlerine hiç sormayız.
Onlar bu yasayı tanımaya çalışsın, biz onları katlettikleri  milyonlarca kızıldereli ve  Irak’taki demokrasi adı altında yaptıkları insan kıyımıyla tanıyoruz. Sokakta çocuklarının yanında bir ıraklı kadına dört abd askerinin tevavüz etmesinden ve kameraya çekip eğlenmelerinden tanıyoruz.
Bizim ilk önce yapmamız gereken; yaşamak için atalarımıza vergi veren abd, bu gün bize ahkam kesebiliyorsa, ATALARIMIZDAN  ÖZÜR DİLEMELİYİZ. Onlara layık olamadık.
Bize ne amerika dan, bopcular düşünsün.
Biz operasyonlarımıza bakalım.
İT ÜRÜR, KERVAN YÜRÜR.
Vesselam.” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>