Haberde Bursa

CHP’li Nilüfer’den CHP liderine Kılıçdaroğlu’na ziyaret

29.01.2021
261

CHP Bursa il yönetiminin ardından Kemal Kılıçdaroğlu’na bir ziyaret de Nilüfer’den geldi. CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız ve CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Turgay Erdem, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz ve Başkan Yardımcımız Zafer Yıldız ile birlikte ziyaret ettik. 2021 yılında Nilüfer’de hayata geçireceğimiz projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak kendilerinden tavsiye ve önerilerini aldık. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarette CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz da Kılıçdaroğlu’na 2020 yılı faaliyet raporunu sundu.

Yılmaz, ziyarete ilişkin açıklamasında, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP Nilüfer İlçe Başkanlığımızın 2020 Faaliyet Raporunu sunduk. Nilüfer Belediye Başkanımız Turgay Erdem de Belediyemizin çalışmaları hakkında Genel Başkanımızı bilgilendirdi. Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcımız Zafer Yıldız da hazır bulundu.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>