Haberde Bursa

Çelik: ‘Ülkede güzel şeyler de oluyor’

26.01.2021
284

Devlet eski Bakanı Faruk Çelik, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Türkiye’de yaşanan son gelişmeleri paylaştı, ‘Ülkemizde güzel şeyler de oluyor’ dedi.Devlet eski Bakanı Faruk Çelik, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Türkiye’de yaşanan son gelişmeleri paylaştı, ‘Ülkemizde güzel şeyler de oluyor’ dedi.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde Çelik’in paylaşımına yer verdi.

Yılmaz’ın yazısındaki bölüm şu şekilde.

“Kim ne derse desin… Son dönem Bursa siyasetinin ülke genelinde en bilinen ve dolayısıyla en etkili ismi denildiğinde akla Faruk Çelik geliyor.

Yıldırım’dan başlayan siyaset yolculuğunda Bursa siyasetinin güçlü ismi oldu, Ankara’da kurduğu ilişkilerle güçlü siyasetçiler arasına girdi.

Hükümette…

En uzun süre görev yapan bakan olan Çelik, aktif siyasette olmasa da toplumsal konularda yorumları ve mesajlarıyla yol gösterici oluyor.

Nitekim…

Dün de toplumsal uyarı kapsamındaki mesajıyla birlikte topluma moral de verdi.

Dedi ki:

“Covid aşısı başarıyla uygulanmaya devam ediyor. Yeni aşılarımız da geldi. Esnafa desteğe devam ediliyor. İlk milli tasarım fırkateynimiz denize indi. Ford-Tofaş yeni model üretiyor. İTÜ-ASELSAN uydusu uzayda. Beyler; ülkemizde güzel şeyler de oluyor. Yeter ki görmek isteyelim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>