Haberde Bursa

News Findy Haber İmtiyaz Sahibi Ali Geniş ve Genel Müdürü Hülya Ağca , Ankara Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

20.03.2024
6

News Findy Haber ekibi, Ankara Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Sanayi ve teknoloji alanındaki gelişmeleri ve yenilikleri tartıştılar

News Findy Haber’in İmtiyaz Sahibi Ali Geniş ve Genel Müdürü Hülya Ağca Ankara Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nün Müdürü Muhammed Polat ’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Müdür Polat ilimizin hızla gelişen sanayisine dikkat çekti ve Sanayi Sicil Sistemimize kayıtlı 13 bin sanayi işletmesi olduğunu belirtti. Bu işletmelerde yaklaşık 300.000 kişi istihdam edilmekte ve 1600 işletme ihracat yapmaktadır. İlimizde 11 adet Organize Sanayi Bölgesi (OSB), 11 adet Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TGB), 2 Adet Endüstri Bölgesi ve 11 Adet Sanayi Sitesi bulunmaktadır.

İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü olarak, ilimizin bu yüksek potansiyelinin farkında olduklarını ve ulusal ve uluslararası arenada bölge lideri konumuna erişebilecek bir sanayi bölgesi olması için gerekli çalışmaları özveri ile yürüttüklerini ifade etti.

Sayın Valimiz başkanlığında yılda iki defa toplanan Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu toplantılarında geçen yıl Sanayide Yeşil ve Dijital Dönüşüm konuları değerlendirilmiş olup bu konularda birçok çalışma hayata geçirilmiştir. Ayrıca 7223 Sayılı Ürün Güvenliği Ve Teknik Düzenlemeler Kanunu ve 3516 Sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu kapsamında, piyasaya güvenli ürün sürülmesi amacıyla yapılan denetimler hız kesmeden devam etmektedir.

News Findy Genel Müdürü Hülya Ağca ise News Findy Haber hakkında bilgiler sundu. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ağca ve Geniş, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>