Haberde Bursa

Berna Müldür ile URANYEN ASTROLOJİ EĞİTİMİ BAŞLIYOR

16.12.2021
611

Astrolojinin en üst seviyesi olan son dönemin trendi “Uranyen Astroloji” eğitimleri, deneyimli astrolog Berna Müldür eğitmenliğinde başlıyor.

Astrolojinin uzmanlık dalı olarak bilinen Uranyen Astroloji, günümüzde yoğun ilgi görüyor. Temel astroloji bilgisine sahip olanların katılabileceği eğitim, online olarak 6 Şubat 2022’de başlıyor. Temel seviye 9 ay devam edecekken, ileri seviye eğitimi ise 4 ay sürecek. Temel seviye ve ileri seviye olarak planlanan eğitim sonunda uluslararası geçerli sertifika verilecek.

Türkiye’nin Uranyen Astroloji eğitimi veren ilk hocalarından olan Uranyen Astrolog Berna Müldür, neden Uranyen Astroloji sorusunu şöyle cevaplıyor:

“Uranyen astrolojinin çıkışı Birinci Dünya Savaşı dönemine rastlar. Alman mühendis, araştırmacı ve astrolog Alfred Witte ve arkadaşı Friedrich Seiggrunn’un kaydını tuttukları Rus bombardımanlarının zamanını geleneksel yolla öngörmede zorlanmaları üzerine, gezegenler arası geometri ve simetriye bağlı yeni bir sistem geliştirmeleri ile ortaya çıkar. Witte ve Seigrunn, mevcut gezegenler haricinde gökyüzünde henüz keşfedilmemiş gezegenler olabileceği varsayımıyla hipotetik noktalar keşfetmiş, bu noktaların gezegenlerle olan ilişkilerine bakarak, bu iki enerjinin buluşmaya yakın olan zamanı ölçerek bir manyetik enerji noktası tespit ettiler. Böylece zamanlamaları hesaplayarak bombaların ne zamanlar atılacağını oldukça hassas bir şekilde öngörüp bu sayede insanların sığınağa yetiştirmeyi başarmışlardır.  Astroloji camiasında zamanla kabul görülen bu teknik buluş Amerika tarafından da benimsenerek; “değişik ve sıra dışı bakış açısı” anlamına gelecek şekilde Uranyen Astroloji” adını almıştır.

Savaştaki topçu ateşlerinin zamanlamasını belirleyerek, “insanları nasıl sığınaklara götürürüm” sorusuna cevaplar bulmak amacıyla çıkmış olan Uranyen Astrolojiyi, dünyevi olayların yanında bireysel haritaları yorumlamada ve öngörü yapmada da kullanırız. İncelenen harita sahibinin psikolojik yaklaşımlarını, hayatı ele alış tarzını, ilişkilerini, yeteneklerini ve yönelimlerini, başarılı olabileceği noktaları, maddi ve sağlık durumunu farklı bir perspektifle inceler, değerlendiririz.

Eğitimler hakkında daha detaylı bilgi almak ve ücretsiz ön kayıt yaptırmak için:

Instagram: https://www.instagram.com/uranyenastrologbernamuldur/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>