Haberde Bursa

BBP’LİLER YAHUDİ Mİ!…

30.05.2021
303
“06 Haziran Pazar günü, köy iken belde hüviyeti kazanan Afyon’un Güney beldesinde belediye seçimleri yapılacak.” AK Partili ismin BBP’li aday hakkındaki sözlere Gemlik’ten sert tepki geldi. BBP’li Hacı Ömer Yavuz; “Hal-i hazırda muhtarlık görevini yürüten Süleyman Çağlar Büyük Birlik Partisi’nin belediye başkan adayı. Süleyman başkan, iktidar gücünü ve devlet imkanlarını koz olarak kullanmaktan çekinmeyen Akparti adayı ile yarışıyor. Keşke mücadele etmek zorunda kaldığı ilkesizlik bu kadarla kalsaydı.
Beldeyi ziyaret ederek bir konuşma yapan Akparti Afyon İl Başkanı, “Bu seçimi kazanırsak Kudüs’te mazlumların yanında zalime karşı duruşumuz ve yükselttiğimiz ses daha gür olacaktır” diyor. Eski bakan Veysel Eroğlu ise; “Netenyahu’nun gözü Güney’de” diyor… Şüphelendim doğrusu.! Yoksa Büyük Birlik Partisi’nin belediye başkan adayı Sayın Süleyman Çağlar Yahudi oldu da bizim mi haberimiz yok!… Rabbim başkanımıza zafer nasip etsin. İnşallah…” dedi.
Güney adayı Süleyman Çağlar; ” Eğer Ben Adaylığı Bıraktığımda Gazze’de ki Mazlumlar Feraha Erecekse, Eğer Ben Adaylığı Bıraktığımda İsrail Bombardımanı Bitirecek ise, Eğer Ben Adaylığı Bıraktığımda Netanyahu Denilen İblisin Gözü Çıkacaksa, Ben Süleyman ÇAĞLAR Olarak Söz Veriyorum Hemen Adaylığı Bırakacağım!” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>