Haberde Bursa

Türk milleti ve Türkiye sevdasıyla yoğrulmuş insanların oluşturduğu bir yapıyız

30.06.2021
482

Türk Diyanet Vakıf Sen Bursa Şubesi MHP İl Başkanı’nın ardından bugün de AK PARTİ İl Başkanını ziyaret etti. Türk Diyanet Vakıf Sen Bursa Şube Başkanı Hilmi Şanlı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ak parti Bursa İl Başkanı Sayın Davut GÜRKAN’ı makamında ziyaret ettiler. Şanlı , kabullerinden dolayı İl Başkanı Sayın Davut Gürkan’a teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti; Sayın Başkanım; Biz, Türkiye Kamu Sen ve Türk Diyanet Vakıf- Sen olarak, Türk milleti ve Türkiye sevdasıyla yoğrulmuş insanların oluşturduğu bir yapıyız. Derdimiz milletimizdir, ülkemizin geleceğidir.

Türkiye Kamu-Sen’in ve Türk Diyanet Vakıf Sen’in büyük bir camia olduğunu, Türkiye sevdalısı insanlardan oluştuğunu ifade eden Şanlı, Türk milleti ve Türkiye sevdasıyla yoğrulmuş insanların oluşturduğu bir yapıyız. Derdimiz milletimizdir, ülkemizin geleceğidir. Bu ülkeye, milletimize sevdalı bir demokratik kitle örgütü olarak sendikacılığı en iyi şekilde yaptığımızı tüm Türkiye’ye göstermeye çalışıyoruz. Nitekim bunu da başardık. Gerek Türkiye Kamu-Sen gerek Türk Diyanet Vakıf -Sen olarak yüzümüzü yere eğecek bir hatamız asla olmadı. Tüm şube yönetim kurulu üyelerimiz , iş yeri ve ilçe temsilcilerimiz gittikleri yerlerde aynı duyguları ifade ettiler. Senkronize, olaylar karşısında ne yapması gerektiğini bilen, bir araya gelmeden düşünebilen, tereddüt göstermeden olaylara tavır ortaya koyan bir yapıya sahibiz. Bizim hamurumuz aynı değerlerle yoğruldu, genetik kodlarımız aynı. Bu nedenle aynı şeyleri bir araya gelmeden söyleyebiliyoruz.” Dolayısıyla insanlar hayatı boyunca yaptıklarıyla, ortaya koyduğu değerlerle isimlerinin başına bir sıfat alırlar. Tıpkı Dede Korkut Hikâyelerinde olduğu gibi. Sadece insanların değil, kuruluşların da sıfatları vardır. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf Sen’in sıfatı da dik ve adam gibi sendikadır, yiğit duruşlu sendikadır, sözünü her ortamda esirgemeden söyleyen, milletimizin geleceği adına kaygılanan ve bu kaygılarını da en net bir şekilde ortaya koyan sendikadır.

Kime sorarsanız, -ister dostumuz, ister düşmanımız olsun- Türkiye Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf- Sen’i böyle tanımlayacaktır. Kimse bize kalleş, namert bizi sattı diyemez, adam değilsiniz diyemez. Şanlı daha sonra 2022 ve 2023 Toplu Sözleşme görüşmelerinin yapılacağı aya dikkat çekerek, Türk Diyanet Vakıf-Sen’in vaz geçilmez talepleri arasında yer alan başta 3600 Ek gösterge, 4/B sözleşmelilerin kadroya alınması, eş durumu tayinleri, önümüzdeki yıllarda yapılacak zamlar, İlitam konularında yardım be desteklerini beklediklerini ifade ederek, Diyanet ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü çalışanlarının problem ve taleplerini içeren bir rapor sundu. Ak Parti İl Başkanı Davut GÜRKAN’da ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, sık sık biraya gelme temennisini yineledi. Ziyarette Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Kamil BAYRAMİÇ, Mustafa YAVUZ, Gökhan YILDIZ, il Sekreteri Osman Şahin ve İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa KAYMAZ ‘da hazır bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>