Haberde Bursa

SUNİ ÇİM NEREDEN ÇIKTI?

23.03.2021
316
“İlçe stadyumunun yerine Hürriyet mahallemiz için bir millet bahçesi hayaliniz olduğunu, bunun için Ankara’da temaslar yürütüldüğünü biliyoruz. Çevre bakanlığı yetkililerinin ‘’yer devrini halledin yatırım planımıza alalım’’ dediğinide biliyoruz.” İYİ Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Kaya; ilçedeki çim sorununu gündeme taşıdı.
Kaya; “Şimdi nereden çıktı bilinmez mevcut çim sahanın suni çime dönüştürülüp çevresine sosyal donatı alanları yapılması gündeme geldi. Nereden çıktığı bilinmez diyorum çünkü bildiğimiz kadarıyla spor kulüplerimiz doğal çimin değiştirilmesine karşı, Orhangazi Belediyesi de karşı olmalı ki o alanla ilgili millet bahçesi projesi var.
Peki il spor müdürlüğüne bu başvuruyu kim yaptı?
23 Nisan çocukları gibi sırayla başkanlık koltuğuna oturduğunuz, siyasete alet edip kendi ellerinizle amatör lige düşürdüğünüz Orhangazispor’un veya ilçemizden bir başka takımın profesyonel lige çıkma ihtimali yok sizin için. Hayalleriniz hep küçük oldu zaten hiç şaşırmadık.
Peki ; suni çim, sosyal donatılar kaça mal olacak ve birkaç yıl içinde yıkma düşünceniz varsa neden yapıyorsunuz.
1 yıl sonra Çevre Bakanlığı millet bahçesi projesini onaylar ise suni çim için harcanan paraya yazık değilmi.
Belediyenin bu vurdum duymazlığı nedir. Kurumlar arası iletişim kopukluğu nedir.
Hatalardan ders almıyor musunuz.
Tıpkı Sölöz mahallemizdeki okulumuzun tüm cam ve çerçevelerini 120 bin tl civarı bir bütçeyle yenilenmesinden bir yıl sonra okulun deprem riski nedeniyle yıkılması kimsenin canını acıtmadı mı? Yıktığınız okulları neden yapmıyorsunuz. Vatandaşın parasını çar çur etmek hoşunuza mı gidiyor? Orhangazi Belediyesinin parası çok ise en basitinden İYİ Parti belediye meclis üyelerimizin dilekçe verdiği hemşehrilerimizin Orhangazi Devlet Hastanesi önüne kapalı durak talebi 17 aydır neden bekletiyor? Büyükşehir Belediyesinin parası çok ise Kültür Merkezinin yarısı neden buhar oldu? Bursa İl Spor müdürlüğünün parası çok ise Yeniköy futbol sahası nın eksikleri neden tamamlanmıyor? Spor Totodan çıkan dış mahallelerimizin halı sahalarının duş, soyunma odaları kimsenin aklına gelmiyor mu?
Amatör spor kulüplerimizin durumu ortada, Orhangazi Belediyesi kız voleybol takımı yolda kaldı, basketbol takımı kapandı. Orhangazi’de Bursa’da bir çok başlamış olan proje yarım kalmışken yapboz işlerini artık bırakın.
Birbirinizden haberiniz mi yok, bir yandaş müteahite iş sözünüz mü var. Herkesi aklı selime davet ediyoruz.
Artık ne kaybedecek bir dakikamız var, ne de boşa gidecek bir kuruşumuz.” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>