Haberde Bursa

Şık salonların tamamlayıcısı Emirgan Yemek Odası

12.06.2020
380

Tasarımda en büyük lüks özgünlüktür… Weltew Home, benzersiz tasarım anlayışı ve kalitesiyle birlikte oluşturduğu yepyeni mottosu: “Ustalıkla Zarafeti” tüm koleksiyonlarına yansıtmaya devam ediyor.  

Pirinç renginin sadeliği ile altın rengi yaldız kaplama dokunuşların şık bir bütünlük oluşturduğu koleksiyonun her bir detayı göz kamaştırıyor. Geometrik ayakları ve mermer görünüm yüzeyli masası ile birlikte siyah kumaş üzerine serpilen yaldız renkleriyle tasarlanan sandalyelerde ayrıca yine altın yaldız kaplı metal bilezik de kullanılıyor.

Alışılmış tasarım anlayışını baştan aşağı değiştiren Weltew Home’dan Emirgan Yemek Odası evlerde asil bir görünüm sergiliyor. Masa, 4’lü sandalye, aynalı konsoldan oluşuyor. Evinde bütünlük sağlamak isteyen kullanıcılar aynı koleksiyona ait duvar ünitesini de ayrıca satın alabiliyor.

Renklerinin verdiği ferahlık hissi ile yemek yerken evin en huzurlu yerini oluşturan Emirgan koleksiyonu,  Konfor, ışıltı, zanaat ve sanatsal detaylarla lüks kavramını yeniden tanımlıyor.

Yurt içi ve yurt dışındaki satış noktalarıyla müşterilerine ulaşan Weltew Home, ustalıkla zarafeti bir arada sunan güvenilen kalitesiyle kullanıcılarını mağazalarına bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>