Haberde Bursa

Saç düzleştirme trendine yeni yön: Goldmaster Melisa Saç Düzleştirici

31.10.2020
342

Saç düzleştirme deneyiminizi yeni bir seviyeye taşımaya hazır mısınız? Goldmaster kişisel bakım serisinde yer alan Melisa Saç Düzleştirici, geniş plakası ile parlak ve düz saçlara sahip olmanın zahmetsiz yolunu sunuyor.

Saçlarınız dalgalı ya da kıvırcık olduğu için perçemlerden ve kısa katlar gibi yılın popüler saç trendlerinden uzak mı duruyorsunuz? Keratinli seramik geniş plakası ile fark yaratan Goldmaster Melisa Saç Düzleştirici ile saçları pratik bir şekilde düzleştirmek ve şekillendirmek mümkün.

Turmalin iyon seramik teknolojisi sayesinde elektriklenmeyi önleyerek saçlara parlaklık veren Goldmaster Melisa Saç Düzleştirici, gündüzden geceye parlak ve düz saçlara sahip olmanın kolay yolunu sunuyor.

110x45mm ebatındaki geniş plakası ile hızlı ve kolay düzleştirme sağlayan Goldmaster Melisa Saç Düzleştirici GM-7176, dijital ısı ayarı sayesinde 120-230 derece arasındaki ısıyı kolayca ayarlamanızı sağlıyor. Ayrıca aşırı ısınma koruması, seyahat kilidi ile güvenli kullanım sağlarken dijital LCD göstergesi ve 360° dönebilen hareketli kablosu ile rahatlık sunuyor.

www.goldmaster.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>