Haberde Bursa

Pişiğe 3 Etkili Bariyer: Mustela Vitamin Bariyer 1.2.3. Pişik Önleyici Krem

09.05.2022
364

Şüphesiz bebeklerinin sağlığı anneler için en önemli konudur. Bebeğinizin bakımına her ne kadar özen gösterseniz de onun yüzündeki gülümseme, yaygın olarak görülen pişik sebebiyle kaybolabilir.

Düzenli aralıklarla bez değişimi yapılamaması, bebeğinizin çeşitli temizlik ürünlerine alerjisi olması, diş çıkarması ya da katı gıdaya geçiş sürecinde bazı besinlerin tüketimi pişik oluşumuna yol açabilir. Pişik problemi yaşayan bebeklerin cildinde oluşan kızarıklıklar, bebeğinizin huzursuzlanmasına sebep olur.

Bebeğinizin Tekrarlayan Pişik Oluşumunu Mustela Vitamin Bariyer 1.2.3. Pişik Önleyici Krem ile Koruyun

Mustela Vitamin Bariyer 1.2.3. Pişik Önleyici Krem sayesinde bebeğinizin cildindeki pişik oluşumunu önleyebilir ve bez bölgesini  koruyabilirsiniz.

Bebeğinizi rahatlatacak olan üçlü etkiyi tek bir tüpte sunan Mustela Vitamin Bariyer 1.2.3. Pişik Önleyici Krem, %98 doğal kökenli içeriklerden oluşur ve yeni doğandan itibaren her bez değişiminde kullanıma uygundur.

Bebeğinizin cildini en doğal içeriklerle besleyen Mustela Vitamin Bariyer 1.2.3. Pişik Önleyici Krem; düzenli olarak uygulandığında, içerisindeki Avokado Perseose® sayesinde bebeğinizin cilt bariyerini ve hücresel zenginliğini koruyarak cildin nemlenmesini sağlar. Pişik oluşumu sebebiyle bebeğinizin cildini rahatlatmak için kullanılan Alkasya Oxeoline bebeğinizi rahatlatırken, Ayçiçek Yağı Distilatı da tahriş olmuş cildin onarımını hızlandırır.

MUSTELA HAKKINDA

Fransız Expanscience Laboratuvarları’nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 70 yıldır yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermo kozmetik ürünler geliştirmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>