Haberde Bursa

Osmangazi’den Orhangazi’ye Çocuk Oyun Parkı Desteğine DSP Osmangazi Yorumu; “Destekliyoruz! Yeter ki; Bursa Sınırlarını Aşmasın!”

24.03.2021
375

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Osmangazi Belediyesi’nin katkılarıyla yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Çocuk Parkı’nın açılışına Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Yardımcıları Bülent Hamdi Çingil ve Yunus Şahin katıldı. Dündar; açılışta “Orhangazi ilçemize güzel bir park kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Parkımıza da Mehmet Akif Ersoy ismi verilmiş. Atıl durumda olan alanı değerlendirerek çocuklarımıza oyunlar oynayarak enerjilerini atacağı güzel bir park, mahalle halkımıza ise bir araya gelebilecekleri güzel bir alan kazandırmış olduk. Orhangazi ilçemiz içini hayırlı olsun.” dedi.

Osmangazi’den Orhangazi’ye yapılan yardıma DSP Osmangazi Örgütü’nden destek geldi. DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır; “900 bini geçen nüfusu 136 mahallesi ile kendi içinde metropol ilçe olan Osmangazi Belediyesi’nin sınırları dışında, maddi olarak kendini gıdım gıdım götüren Bursa’nın diğer ilçe belediyelerine bu tarzda yapacağı yardımlara destek veriyoruz. Bursa’nın kaynakları 3 milyon 100 bin Bursalı için harcanmalıdır. DSP Osmangazi Örgütü olarak Bursa sınırlarını aşan kaynak aktarımı ile yapılan yatırımları desteklemiyoruz. Kardeşlik hukukumuzu perçinleştiren yatırımları bugüne kadar nasıl desteklediysek yarınlarda da desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>