Haberde Bursa

MHP’li Meclis Üyesi; “TAŞ MEKTEP HANGİ KONUDA FAALİYET İÇİN KULLANILSIN?”

29.03.2021
309

Mudanya’nın kazanımları için varını yoğunu ortaya koyan MHP’li Meclis Üyesi yeni sorularla Türkyılmaz’ın peşinde. MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a gerçekleştirdiği projeler üzerinden yüklendi. Sosyal Medya hesabından yeni soruları gündeme getiren Erden; “Görülüyor ki; sayın Türkyılmaz Mudanya’nın problemlerini çözmek yerine pembe koltuk düşü ile yaşıyor. İcraatlar noktasında ise 2014’da söz verdiklerinin bir kısmını yaparken, 2019 yılı vaatlerinde bir ilerleme sağlanamadı. Satın Türkyılmaz sanki Milletvekili olmak istiyor. Sayın Kılıçdaroğlu’nun Mudanya programında sayın Türkyılmaz’ın sergilediği performans da bunun göstergesi.” dedi.

Erden sosyal medya hesabından Türkyılmaz’a;

“Şahıs inşaatlarının tabelalarında sizin Yıldıztepe projesindeki tabeladan daha fazla bilgi var. Halkı bu kadar yok saymanızın, Belediyeyi herkesi yok sayarak yönetmenizin sonucunu zamanı gelince göreceksiniz. Seçim çalışmalarında belediye gelir giderini her ay Belediyenin girişine asacağım demiştiniz.

Bunu zaten beklemiyoruz. En azından Asrın projesi ilan ettiğiniz Yıldıztepe inşaat tabelasına nihai halinin bir resmini ve aşağıdaki bilgileri yazın. Başlangıç tarihi Bitiş tarihi İhale bedeli Açık alan m2 Kapalı alan m2 Kapsamı (dükkan sayısı, sosyal alanlar, otopark kapasitesi vs.) İşletme yöntemi nasıl olacak?
MUDANYA’NIN POYRAZINA BIRAKILMIŞ BİR PROJE. HER AN DEĞİŞİKLİK OLDUĞUNDAN BU SORULARA SİZDE CEVAP VEREMEYEBİLİRSİNİZ.
Biz yinede vekaletimizin sorumluluğu gereği soralım, görevimizi yerine getirelim istedik. Belediyenin sosyal medya hesaplarından tatmin edici bir açıklama rica ediyoruz.
Taş Mektep… Hangi amaçla kullanılacak. Mudanyalılara bu amaçla bir kamuoyu yoklaması düşündünüz mü?
Belediye Başkan adayı iken 2014 yılında Mudanya’nın gençlerine söz vermiştiniz! “Sokak aralarında, otoparklarda değil; tertemiz spor alanlarında gençlerimizle birlikte spor yapacağız.” diye.
Hangi sözünüzü tutacaksınız? Bundan 2 yıl önce 2019 yılında, Mudanya’nın gençlerinin spor amaçlı kullandığı Postane yanındaki halı sahayı kimseye sormadan yıkıp harabeye çevirdiniz! Hani siz ‘dayatmayacak, diretmeyecek, Mudanya halkına sormadan hiç bir iş yapmayacaktınız? Siz Mudanya’nın gençlerine böyle mi sahip çıkacaksınız?” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>