Haberde Bursa

Kim umutsuzluğa düşerse, bu fotoğrafa baksın!

24.02.2021
447
“Bu fotoğraf, 1 Nisan 2018 tarihindeki Büyük Kurultayımızın olduğu güne ait..” İYİ Parti Gürsu İlçe Başkanı Hatice Deniz sosyal medyasından Etimesgut Kurucu İlçe Başkanı Tansel Geyik tarafından paylaşılan bir resmi ve bilgi notunu paylaşarak açık çağrı yaptı. Deniz; “Kim bu anı yakalamışsa eline sağlık, harika birşey yapmış. Bu annemiz, boynunda partimizin atkısı, iki kolunda koltuk değnekleri ile kim bilir taa nereden kalkmış gelmiş?
Eli öpülesi, iyi ki gelmiş… Kim umutsuzluğa düşerse, bu fotoğrafa baksın! Kim mücadeleden yılar, bıkarsa bu fotoğrafa baksın! Kim çıktığımız bu yolda hayallerinden vazgeçerse, bu fotoğrafa baksın! Kim ideallerinden uzaklaşırsa, bu fotoğrafa baksın! Kim hak etmediği bir davranışla karşı karşıya kaldığını düşünüp kendisini bitmiş, tükenmiş hissederse, bu fotoğrafa baksın!
Sonra da; fotoğraftaki annemizden utanıp AYAĞA KALKIP, MÜCADELEYE YENİDEN BAŞLASIN! Bu fotoğrafa bakmak bana iyi geliyor, eminim size de iyi gelecek.. “Yorulmamak üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar” sözüne ne kadar da yakışmış!” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>