Haberde Bursa

Karsu konseri ile başlayan İstanbul Night Flight’ın biletleri Biletinial’da

18.05.2022
356

Avrupa’nın en iyi etkinliği unvanına sahip İstanbul Night Flight, bu yıl 24 Mayıs’ta, etkinliğin değişmez isimlerinden Türk kökenli, Hollandalı sanatçı Karsu ile kapılarını müzik severlere açıyor. Açılış konserinde sanatçıya, An Epic Symphony Orchestra eşlik ediyor.

Event Across Türkiye’nin kült haline gelmiş İstanbul Night Flight projesinin 7’nci sezonu başlıyor. Avrupa’nın en iyi etkinliği ödülünü alarak uluslararası bir “en” haline gelen İstanbul Night Flight, An Epic Symphony ve Karsu’yu birlikte sahnesinde ağırlayacak.

Konser Türkiye’nin en önemli açıkhava sahnelerinden biri olan Harbiye Cemil Topuz Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek.

26 Kasım tarihine kadar sürecek olan İstanbul Night Flight konser serisi Hayko Cepkin, Manga, Selami Şahin, Cem Adrian, Fatma Turgut ile devam edecek. An Epic Symphony Orchestra ile birlikte tüm yaz sürecek konserlerin biletleri ise Türkiye’nin en kapsayıcı online biletleme plaformu biletinial.com’da.

Biletinial Hakkında biletinial.com 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yeniklikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinia.com, Türkiye genelinde 75 ilde ve KKTCde faaliyet göstermektedir. Halen 300den fazla sinema, 2000den fazla salon ve 220.000den fazla koltuk kapasitesiyle  hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiyenin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>