Haberde Bursa

İYİ’ler O Meclis Üyesini Affetmedi!

07.07.2020
446

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanlığı O Meclis Üyesini Mahkemeye Verdi  İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanlığı son zamanlarda sosyal medya üzerinden devlet büyükleri, siyasiler ve akrabalarına karşı hakaret ve iftira içeren paylaşımlar yapanlara ve montajlanmış fotoğraflar yayınlayanlara karşı sessiz kalmadı. İstanbul Küçükçekmece AK Parti Belediye Meclis üyesi olan Hamza Gönenç isimli şahsın, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabı üzerinden yayınlamış olduğu fotoğraf hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, “geçen hafta bir siyasetçiyi bırakın, en adi bir yaratığa dahi yakışmayacak talihsiz bir olay yaşadık. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Sn. Temel Karamollaoğlu ve Sn. Muharrem İnce’nin fotoğraflarını terör örgütü mensuplarıyla beraber fotomontaj yaparak yayınlayan Hamza Gönenç isimli şahıs hakkında, bu uygunsuz ve iftira dolu eyleminden dolayı suç duyurusunda bulunduk. Biz bu menfur hareketi Genel Başkanımız nezdinde tüm kadınlara yapılmış olarak değerlendiriyoruz.

Bu provokatif eylemi icra eden şahsın, İstanbul Küçükçekmece Belediye Meclisinde hükümet partisinin bir üyesi olduğunu öğrenmek bizleri ayrıca üzdü. Ancak biz İYİ Parti olarak bu tip kışkırtıcı eylemlere ve tahriklere kapılmamaya, temiz siyasete olan inancımızı korumaya ant içtik. Bizim işimiz halkımızın refahı, huzur ve mutluluğudur. Kişilerle söz dalaşına girmek, alt seviyelere inmek değildir. Bu kişi Türk Mahkemelerinde bu iftiralarının ve kışkırtıcılığının hesabını verecektir, mesele artık adaletin terazisindedir,”.

***Bizler Vicdan Taşıyoruz “Bizden-Bizden Olmayan” Diye Toplumu Ayrıştıramayız!***

“Daha öncede söylediğim gibi, biz bu terbiyesizliği tüm kadınlara yapılmış olarak kabul ediyoruz. Bu eylemi işleyen kişiyi kınıyor; eylemini lanetliyoruz. Bu tip tahrikler, karalamalar ve hakaretlere karşı sessiz kalamayız; bizler vicdan taşıyoruz, insanlarımızı ‘bizden-bizden olmayan’ diye ayırmayız. Tam da bu noktada Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan’ın yeni doğan torunu üzerinden ‘kızı ve damadına’ karşı yapılan uygunsuz söylem, yazı ve eylemleri de kınıyoruz,” dedi.

Ertuğrul Yavuz, “davanın her aşamasının takipçisi olacağız. Necip milletimiz Türk siyasetini çirkinleştiren bu ve benzeri kişilerden, en kısa sürede sandıkta hesap soracaktır,” diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>