Haberde Bursa

İYİ YENİŞEHİR; Tarım emekçilerimize reva görülen bu insanlık dışı zulme son vereceğiz!

14.08.2022
255

Yenişehir’de tarım sorunlarına İYİ çözüm! İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel;

“Yenişehir mezbahası ve Hayvan Pazarının yanında kendilerine yer gösterilen, Mevsimlik İşçi Çadırlarında ilkel şartlar altında hayata tutunmaya çalışan vatandaşlarımızı, Genel Başkan Yardımcımız ve Bursa Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erozan, ilçe yöneticilerimiz ve meclis üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik.
Yenişehir de üretilen tarımsal ürünleri toplamak için ilçemize davet edilen, yerel ve merkezi yönetim tarafından kendilerine layık görülen içler acısı yerde yaşamak zorunda bırakılan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık kimlik kartına sahip halkımızın, insanlık dışı yaşam mücadelelerine bir kez daha şahit olduk.
“Kendi memleketimizde Suriyelilere bizden çok daha fazla değer veriliyor. Bizler 3. Sınıf insan konumuna geldik. Devletimize, bayrağımıza bizler o kadar bağlıyken, rızkımızı kazanmak için o kadar mücadele veriyorken, biz ne kötülük yaptık da yöneticilerimiz tarafından kendi vatanlarında ki savaştan kaçarak ülkemize gelen Suriyeliler ve Afganlılardan daha aşağı konuma getirildik. Yenişehir’de bize yaşatılan bu zulmü başka hiçbir yerde görmüyoruz. Birileri sesimizi duysun artık.” diyen tarım emekçilerimizi dinledikçe bir Yenişehir’li olarak utandım. İYİ Parti olarak bizler; bu vatandaşlarımızın dertlerini görüyor ve çözüm yollarını da biliyoruz.
İYİ Parti iktidarında; Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip her bir vatandaşımızın eşit haklara sahip olacağını, yaşadıkları bu insanlık dışı zulmün ancak vicdanlı ve İYİ insanların yönetimlere gelmesiyle son bulacağını kendilerine bir kez daha ifade ettik.
Yenişehir’de yaşayan inançlı, vicdanlı ve sorumluluk sahibi hemşehrilerimin, tarım emekçilerimize reva görülen bu insanlık dışı zulme ve Yenişehir’e yakışmayan çirkin görüntülere, o bölgeye gidip gözleri ile şahit olmalarını, hayata bir de onların gözü ile bakmalarını kesinlikle tavsiye ediyorum.” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>