Haberde Bursa

İYİ İsimler Yavuz Selim’de! Mevlana Kentsel Dönüşüm’de Son Virajda Dikkat Çeken Detay!

07.03.2021
911
“Yavuz Selim ve Mevlana mahallelerimizdeki başta KENTSEL DÖNÜŞÜM olmak üzere ve buna bağlı olarak…” İYİ Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Muhammet Budaklı; iki mahallede İYİ Parti Heyeti ile incelemelerde bulundu.
Budaklı; “TRAFİK , ÇEVRE, HAVA KİRLİLİĞİ, DEPREMSELLİK, ÇARPIK YAPILAŞMA, UYUŞTURUCU, SOSYAL DONATI ALANLARI……. Ayrıca SURİYELİ SIĞINMACILAR ve SIĞINMACILARIN YARATTIĞI SORUNLAR ve Bölge halkı ile yaşadıkları sorunlar, bölge ESNAFINA verdikleri ekonomik zararlar, kültür uyuşmazlıkları ve buna benzer sorunlar ve çözümleri ile ilgili Yıldırım Belediye Meclis üyemiz Mehmet Yılmaz, İl Yöneticimiz Celalettin Aydemir ve Tuncay Altay, Yavuzselim Mahalle Başkanımız Sedat Özer ve Mevlana Mahalle Başkanımız Yalçın Özer
ile birlikte yerinde inceleme ve istişarelerde bulunduk.. Halkımızla dertleştik… Her iki mahallemizde oluşan ve kronikleşen sorunlara İYİ çözümlerimizle yakında basın aracılığı ile kamuoyuna çıkacağız. Dertler çözülmek içindir. Dertleri biriktirerek sorun yumağı haline getirenler ilçeyi yönetmiyor, algıyı yönetiyor. Onların pembe algılarını vatandaşlarımızın gönlünde gerçek İYİ çözümler ile bozacağız.” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>