Haberde Bursa

Her zaman güvende ve temiz hissetmenin doğal yolu; Anion Ped

20.06.2020
368

Gün boyu konfor ve temizlik hissi yaşamak için tüm engelleri geride bırakmaya hazır mısınız?

Her aşamasında insan sağlığını düşünerek ürün geliştiren ve üreten Silva Network, Anion Günlük Ped ile kadınların ihtiyaç duyduğu her anda yanında yer alıyor. Doğal içeriğiyle cildin doğal florasına uyum sağlayan Anion Ped, günlük hayatın koşturması içinde kadınların her zaman güvende ve rahat hissetmesini sağlıyor.

Negatif iyon teknolojisi ile kötü kokulara elveda

Ev, iş derken kadınların telaşı hiç bitmiyor, tempo her zaman yüksek. Hal böyle olunca oluşabilecek akıntılara karşı temiz ve konforlu hissetmek her zaman mümkün olmuyor. Bu aşamada devreye giren ve Silva Network uzmanlığıyla üretilen Anion Günlük Ped, sızıntıları kolayca emiyor ve kötü kokuları hapsederek nötralize ediyor. Negatif iyon bandı sayesinde düzenli kullanım sonrasında bakterileri yok etmede, koku gidermede, ağrıyı azaltmada, yorgunluğu gidermede, iltihaplanmayı önlemede yardımcı oluyor. Helal sertifikası bulunan Anion Ped; her biri ayrı özelliğe sahip 7 kattan oluşuyor, steril yapısı ve tamamen doğal olmasıyla alerjisi olan kişiler için de güvenli bir kullanım sunuyor. Kadınların ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanan Anion Ped; gece, gündüz ve günlük çeşidi ile büyük bir kolaylık sağlıyor.

Zamansız adet dönemleri için ek koruma…

İnce yaprakları sayesinde gün boyu yokmuş hissi veren Anion, çamaşır ve özel bölge arasındaki teması engelleyerek oluşabilecek enfeksiyon riskini azaltmaya yardımcı oluyor. Pamuksu üst yüzeyiyle konforlu bir kullanım sunan ped, gerekli dermatolojik testlerden geçerek alerji riskini ortadan kaldırıyor. Hiçbir sentetik madde içermeyen antibakteriyel ped, yüksek sıvı emiciliği ile zamansız gelen akıntılara ve adet dönemlerine de çözüm sunuyor. Kadınların ihtiyaçları düşünülerek üretilen Anion Ped, çantada, cepte taşınarak her an ve her yerde tüm beklentilere cevap veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>