Haberde Bursa

Gençler Yanınızda Kim Var Diye Sağa Sola Bakmayın! Gelecek’in Yüreği Size Çok Yakın!

11.04.2021
329

“Bursa ya üniversite kenti ve müstesna bir il olarak baktığımızda, İlçe Gençlik Kolları’mızın örgütlemekten başka hiçbir işinin olmaması gerekiyor…” sözler Gelecek Parti Osmangazi İlçe Teşkilat Başkanı Resul Karadeli’ye ait. Bursa’nın 2 üniversite 110 bin öğrencisi ile büyük bir potansiyali olduğunu vurgulayan Karadeli üniversite gençliğini partisine davet etti.

Karadeli; ” Çok iyi örgütlenmiş bir gelecek vizyonuyla bu güne dek hiç bir siyasi örgütün bunu oluşturamadığını düşünüyorum. Bursa da binlerce üniversitede okuyan genç varken, o gençlerinin arı kovanına girip çıkar gibi, İlçe binamıza gelip, “Geleceğin Gençliği” için sürekli vizyoner projeler üretmesi gerekiyor.

Bursa Osmangazi de ufku açık geleceği öngören ciddi bir genç nüfus var ve partimizin çatısı altında toplanması gerekir. Buna kendimden de başlayarak partili arkadaşlarımı bu uğurda gece gündüz dur durak bilmeden mücadele etmemiz gerekmekte.

Partimize daha fazla gençle, daha farklı bir vizyonla, daha farklı bir bakış açısıyla, Türkiye’ye ve dünyaya ayakları yere basan farklı projeler üretebilecek potansiyelin olduğunu biliyoruz. Bu gençlerin de yaptıkları çalışmalar ile parti içinde yönetimlere gelmesi, için çalışmaların yönetim kadrosunun yapması gerekiyor.

Ayrıca kendi ekonomik bağımsızlıkları olan 20’li 30’lu yaşlarda bilgi birikimi olan, üniversite okumuş, yüksek lisans yapmış aynı zamanda da havasını soluduğu Bursa’nın Osmangazi’nin ve kendinin farkında olan genç arkadaşlarla bir platform çatısı altında belli çalışmalar yürütmeliyiz.

Gerek partimizde üye olup, gerekse henüz üye olmamış olan herkesin parti kademelerinde görev alması için var gücümüzle çalışacağız. Öyle inanıyorum ki; bu sayede de “Osmangazi Gençliği” heyecanlarını kaybetmeden çoğalabildiklerin de hem partimizi hem de Türkiye’de “Sosyal Adalet Huzur Güven” getirecek ve liyakat demokrasiye çok ciddi katkılar koyabilecektir…” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>