Haberde Bursa

Gelin bir de bu yolu deneyin ne kaybersiniz!

30.01.2021
265
“İKTİDARI VE MUHALEFETİ İLE TÜM SİYASİ PARTİLER LÜZUMSUZ POLEMİKLERLE BOŞA ZAMAN HARCAYIP ÜLKENİN HER GEÇEN GÜN SORUNLARININ ARTIŞINA SEYİRCİ OLACAKLARINA; BİRLİKTE BU SORUNLARIN NASIL ÇÖZÜLEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜP DE BİRAN ÖNCE UYGULAMAYA KOYSALAR DAHA DOĞRU OLMAZ MI?” geçmiş dönem CHP Bursa İl Başkanı ve Bursa Milletvekili Avukat Yahya Şimşek siyasette son durumu tahlil ederek sosyal medyasından çağrıda bulundu.
Şimşek; “Bu konuda çağrı yapacak olan kişi Sn. Cumhurbaşkanıdır. Hem devletin başıdır hem de iktidar partisinin genel başkanıdır içinde yaşadığımız sürecin getirdiği sonuçlar ki bunlar onun getirdiği sistem nedeniyle oluşmuştur onun için bir araya geliş hem zorunlu ve hem de siyasette barışın sağlanmasında bundan sonrası için de önemli katkı sağlayacaktır.
Her bir siyasi parti ayrı ayrı köşelerden birbirlerini suçlayarak adeta vur kaç taktiği ile birbirlerinin düşmanı olarak ülke sorunlarını artıracaklarına birlikte hem de halkın gözü önünde kavga etmeden tartışarak sorunlara çözüm bulmaları hem siyasilerin kendilerine olan güvenini vatandaşın gözünde perçinleyecek ve hem de daha doğru bir yöntem olmaz mı?
Böyle bir yöntemin kolay olmayacağını bilecek kadar aklım başında hiç de saf değilim. Ama Tv. Ekranlarında tek başlarına konuşurlarken ülkemizi nasıl sevdiklerini adeta canlarını feda edebileceklerini söylüyorlar ya gelsinler ülke insanlarımızın karşısında konuşarak ne kadar seviyor olduklarına bizler karar versek her halde daha doğru olur.” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>