Haberde Bursa

Fujitsu, Küresel Teknoloji Kategorisinde “Yılın İş Ortağı” dalında 2021 SAP ® Pinnacle Ödülü’nü aldı

29.06.2021
184
  • SAP, olağanüstü katkısı sebebiyle Fujitsu’ya Küresel Teknoloji kategorisinde “Yılın İş Ortağı ” SAP Pinnacle Ödülü’nü verdi.
  • Fujitsu’yu tercih eden müşteriler, uçtan uca tedarik zincirlerini dünya ölçeğinde bulut özellikli SAP S/4HANA’ya dönüştürme konusunda dijital esneklik kazanıyor
  • Müşteri geri bildirimlerine ve performans göstergelerine dayalı olarak verilen ödül, Fujitsu’nun müşterilerine SAP’yi çok daha iyi uygulayabilmelerini sağlamasındaki rakipsiz uzmanlığına dayanıyor.

Fujitsu, müşterilerinin SAP çözümlerini etkinleştirmedeki üstün yeteneklerine dayanarak, “Yılın Küresel Teknoloji İş Ortağı” kategorisinde 2021 SAP ® Pinnacle Ödülüne sahip oldu. SAP tarafından her yıl sunulan ödül, müşterilerin SAP kurulumlarının daha iyi çalışmasına yardımcı olan en iyi iş ortaklarına veriliyor.

Fujitsu, güçlü küresel ekibiyle dünya çapında destek veren tutarlı ve güvenilir danışmanlığıyla, Kurumsal Kaynak planlamalarını bulut özellikli SAP S/4HANA® uygulamasına taşıyan SAP müşterilerinin sayısını her gün artırıyor.

Şirketler, uçtan uca tedarik zincirlerine dijital esneklik sağlamak üzere dönüşümlerini hayata geçirmek için Fujitsu’ya yöneliyor. Şirketler, Fujitsu ve SAP arasında birçok sahada varolan girişimleri, güçlü iş ortağı ekosistemi tarafından desteklenen gelişmiş ölçek ve güvenlikten yararlanıyorlar. Bu eşsiz özellikler, üretim ve endüstri 4.0 gibi temel ERP sektörlerinde bulunan müşteriler için özellikle önem kazanıyor.

SAP SE CEO’su Christian Klein şunları söylüyor; “İş ortaklarımız, Akıllı Şirket idealini gerçeğe dönüştürmenin anahtarı. Zorlu zamanlara rağmen ekosistemimizin inovasyon gücü, kararlılığı ve mükemmelliği, müşterilerimizin işlerini yürütebilmeleri için yeni yollar bulmalarına yardımcı olma konusunda gücünü bir kez daha kanıtladı. İş ortaklarımızla birlikte, müşterilerimizin SAP ile gelişmesine ve büyümesini sağlayarak, sınıfının en iyisi çözümler, hizmetler ve deneyimler sunmaya devam edeceğiz.”

Fujitsu CEO’su Takahito Tokita şunları söylüyor: “Fujitsu, dünyanın dört bir yanındaki SAP müşterileri için bulut tabanlı ERP sistemlerinin esnekliğini güçlendiren ve yeni tedarikçilerden iş ortaklarına kadar bağlantı kurmak için ihtiyaç duyulan çeviklik ve ölçeklendirme sağlayan bir kombinasyonu sunuyor. SAP’den aldığımız bu ödül, SAP müşterilerinin eski sistemlerini modernize etmelerini sağlama konusundaki derin deneyimimizi göstediğine inanıyoruz. Müşterilerimizin SAP S/4HANA sistemlerine geçişleri sırasında kapsamlı hizmet ve çözümlerimiz ile gelecekteki olası risklerini yok etmelerini sağlıyoruz.”

Fujitsu, SAP kurulumlarını yönetme konusunda derin deneyime sahip

40 yılı aşkın süredir güvenilir bir küresel SAP iş ortağı olan Fujitsu, dünya çapındaki binlerce müşterinin inovasyon yapmalarına ve büyümelerine yardımcı oluyor. Fujitsu, SAP kullanıcılarının iş hedeflerine ulaşmalarını sağlamak için güçlenmelerine odaklanıyor. Bu yaklaşım, Fujitsu’nun uzmanlığını, iş ortaklarının ve müşterilerinin yeteneklerini bir araya getirerek herkesin gücünden yararlanılmasını sağlıyor.

Fujitsu, SAP bulut hizmetlerinden şirket içi kurulumlar ile elde edilen çözüm ve hizmetlere kadar her alanda SAP’nin sunduğu inovasyonu teşvik ediyor. SAP için kapsamlı bir çözüm portföyü, geleceğe yönelik özel çözümler sunmak üzere gelişmiş teknolojiler ve hizmetler yeteneklerini içeriyor. Fujitsu, müşterileri ve uzman iş ortaklarıyla sağlanan işbirliği sayesinde, karmaşıklığı azaltmaya ve SAP uygulamalarına ve SAP HANA ® veritabanına yapılan yatırımları optimize etmeye odaklanıyor. Böylece, daha verimli, akıllı bir işletme ve olağanüstü yatırım getirisi ile daha iyi iş sonuçları elde edilebiliyor.

SAP Pinnacle Ödülleri, müşterilerin iş hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için ekip çalışmasına, olağanüstü inovasyona ve kapasiteye olan bağlılıklarını teşvik etmek için seçkin iş ortaklarına ışık tutuyor. SAP, dünya çapında 20.000’den fazla iş ortağından 21’ini değer yaratma, hızlı büyüme ve basitliğe olan bağlılığıyla ödüllendirdi.

Fujitsu Hakkında

Fujitsu, çok çeşitli teknoloji ürünleri, çözümleri ve hizmetleri sunan önde gelen Japon bilgi ve iletişim teknolojisi (BİT) şirketidir. Yaklaşık 130.000 Fujitsu çalışanı 100’den fazla ülkedeki müşterileri desteklemektedir. Deneyimlerimizi ve ICT’nin gücünü, müşterilerimizle toplumun geleceğini şekillendirmek için kullanıyoruz. Fujitsu Limited (TSE: 6702) 31 Mart 2020’de sona eren mali yıl için 3,9 trilyon yen (35 milyar ABD doları) konsolide gelir bildirdi. Daha fazla bilgi için lütfen www.fujitsu.com adresini ziyaret edin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>