Haberde Bursa

EVENTS ACROSS TURKEY, 24 MAYIS’TA HARBİYE AÇIKHAVA’DA KARSU KONSERİ İLE SEZONU AÇTI

25.05.2022
209

Konser organizasyonlarında Avrupa standartlarını Türkiyeye getiren Events Across Turkey, Türkiyeden yıldızlarla dünya starlarını sahneye taşıdığı ‘İstanbul Night Flight’  konser serisinin yedinci sezonuyla seyirci karşısında. Events Across Turkey, ilk olarak 24 Mayısta Harbiye Açıkhavada düzenlediği Karsu konseriyle unutulmaz bir geceye imza attı

Avrupa’da olduğu kadar Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip Karsu  Events Across Turkey‘in, Türkiyeden yıldızlarla dünya starlarını sahneye taşıdığı ‘İstanbul Night Flight konser serisinin yedinci sezon açılışını 24 Mayıs Salı gecesi Harbiye Açıkhava’da geçekleştirdi.

Sahnede tam bir hakimiyet kuran olağanüstü performansıyla dinleyiciyi hipnotize eden Karsu İstanbul‘lulara yıllarca anlatılacak bir gece yaşattı.

Biletleri günler öncesinden tükenen konserin açılışını ‘Eller Eller‘ ile yapan Karsu, binlerce kişinin alkışları arasında başladığı konserine İtiraf şarkısı ile devam etti.

Bugün çok heyecanlıyım, inanılmaz heyecanlıyım. Aylarca prova yaptık.Küçük bir kızken hayalim buydu. Ben klasik müzikle başladım. Hayallerime hoşgeldiniz. Yeniden bütün kalbimle hoşgeldiniz‘ diyerek konserine İngilizce şarkılarla devam etti.

Karsu’nun gözleri doldu

Bir konser dönüşü annesinin kuzeninin rahatsızlığını söylediğinde yaşadıklarını seyircisi ile paylaşırken gözleri dolan ve o anı yeniden yaşayan Karsu, Sezen Aksu’nun Gülümse şarkısını seslendirdi.

Güçlü yorumu ve eşşiz vokali ile her yorumladığı şarkıda bambaşka bir dünya yaratarak söyleyen Karsu, 3 saate yakın süren konserinde sihirli bir atmosfer yarattı.

80 kişilik Night Flight Symphony Orchestra & Choir’in eşlik ettiği senfonik konser, müzik çevreleri şimdiden yılın etkinliği olarak bahsetmeye başladı.

Çok yönlü bir şarkıcı, piyanist ve besteci olan Karsu, Hollanda doğumlu. Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa gibi önemli dünya ülkelerinde sayısız konserler veren Karsu, öyle bir noktaya geldi ki birçoklarının hayali olan New York Carnegie Hall’de konser verdi. Müzikal tavrını caz, blues, soul, funk türlerinin kökenlerinden aldığı etkileşimlerle birleştirerek kendi büyüleyici yorumunu yarattı.

GELECEK KONSER SERİSİ;  İŞTE EVENTS ACROSS TURKEY TARAFINDAN DÜZENLENEN İSTANBUL NIGHT FLIGHT KONSERLERİ…

31.08.2022 – An Epic Symphony & HAYKO CEPKİN (Harbiye Açıkhava)

17.09.2022 – An Epic Symphony & CEM ADRIAN (Harbiye Açıkhava)

23.09.2022 – An Epic Symphony & SELAMİ ŞAHİN (Harbiye Açıkhava)

24.09.2022 – An Epic Symphony & FATMA TURGUT (Harbiye Açıkhava)

14.10.2022 – An Epic Symphony & MÜSLÜM | HAKAN ALTUN (Harbiye Açıkhava)

26.10.2022 – An Epic Symphony & LEVENT YÜKSEL (Harbiye Açıkhava)

27.10.2022 – An Epic Symphony & HAYKO CEPKİN (Harbiye Açıkhava)

28.10.2022 – An Epic Symphony & OI VA VOI (Harbiye Açıkhava)

18.11.2022 – An Epic Symphony & maNga (VW Arena)

Biletlere www.biletix.com veya biletix gişelerinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>