Haberde Bursa

Enerjik ve dinamik Yuka koleksiyonu

30.06.2021
209

Renklerin dinamizmi ve enerjisinden esinlenerek tek tek dikilmiş şerit kumaşların örgüsünden oluşan Yuka ismini taşıyan yeni bir koleksiyon tasarlayan sanatçı NurselinNaç’ın markası Nun Art Store, yaşam alanlarına samimi dokunuşlarda bulunmayı hedefliyor.

Nun Art Store’un kurucusu ve aynı zamanda tasarımcısı olan NurselinNaç, kırkyama patchwork ustası olan anneannesinden esinlenerek patchwork üzerine çalışmaya başlıyor. Çocukluğunda anneannesinin yamaklığını yapan Naç, yıllardır edindiği tecrübelerin üzerine Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Bileşik Sanatlar Bölümü’nde eğitim alarak bu yolda sağlam adımlarla ilerleyerek Nun Art Store’u yaratıyor. Eğitim hayatı boyunca da sanat çalışmaları büyük ölçüde kolaj ve patchwork çalışmaları olarak ilerleyen sanatçı,patchwork’ü kullanım alanlarına dahil etmeye başlıyor. Kolaj ve patchwork’ünaynı çalışma disiplininde ilerlediğini düşünen NurselinNaç, ilk olarak yaptığı kolaj tablolardan yola çıkarak yastıklar üretmeye başlıyor.Bauhaus serisinin ardından Nun Art Store yeni koleksiyonuyla ön plana çıkıyor: Yuka Koleksiyonu.

Kusurun ve kusursuzluğun işlevsel bir bütün oluşturduğu ve doğadan onlarca renkle buluştuğu Yukaserisi, tek tek dikilmiş şerit kumaşların örgüsünden oluşuyor. Silindir formuyla mekânlara dinamik bir görüntü kazandıran bu koleksiyonda yer alan yastıklar sadece bir yastık olarak değil aynı zamanda bağ kurabileceğiniz bir nesne olarak da tasarlanmış.

www.shopier.com/nunartstore

www.hipicon.com/nun-art-store

Instagram: @nunartstore

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>