Haberde Bursa

Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Personelinden “Şoför Esnafa Darp” İddiası!

14.05.2021
3.580

Mustafakemalpaşa Belediye Destek Hizmetler Müdürlüğü binasında aralarında belediye başkan yardımcısı ve destek hizmetler müdürününde olduğu dört kişi, taksi şoförlüğü yapan ENGİN DURU isimli vatandaşı darp ettikleri iddia edildi…

İddianın sahibi ENGİN DURU; “Çalıştığım taksi durağının önü kazılıp öylece bırakıldı. Yol boyunca kazılmış vaziyette olan yoldan geçen arabalar bizi toz içinde bırakmaktadır. Bu konuyu sosyal paylaşım sitesinde paylaştım.
Olay günü belediye başkan yardımcısı E.L beni telefonla arayıp destek hizmetler müdürlüğü binasına çağırdı. Yanına gittim. Orada belediye başkan yardımcısı E . L Destek Hizmetler Müdürü C . E Belediye çalışanı S . U Belediye çalışanı H . A vardı.

Başkan Yardımcımız E .L bana “sosyal paylaşım sitesindeki yazıyı kaldır. Neden böyle bir şey paylaştın?” diye azarladı. Bende ona toz yutuyoruz buralara çözüm bulun diye serzenişte bulundum. Daha sonra kızıp bana ve aileme küfürler etmeye başladı. “savcıyı ararım senin hakkında soruşturma başlatırım” diye tehditler savurdu. Hızını alamadı ve bana vurmaya başladı. Darp olayı başlayınca odada bulunan diğerleri de bana vurmaya başladı. Daha sonra başkan yardımcısı oradan uzaklaştı, olayın duyulması üzerine polis ve ambulans geldi.  Canımı zor kurtardım. Daha sonra karakolda ifadem alındı. Darp raporlarım da ifadeye eklendi, kaburgalarım da çatlaklar var, gözümde ve kafamda darp izleri var, vücudumun çeşitli yerlerinde darp izleri var. Beni darp eden Başkan Yardımcısı E . L,  Destek hizmetler müdürü C . E,  Belediye çalışanı S . U,  Belediye çalışanı. H . A hakkında savcılığa suç duyurusunda da bulunacağım” dedi

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Sezgin konuya vakıf olduklarını belirterek;  Konuyu biliyorum ve konuya hakimim. Burası muz cumhuriyeti değil kimse kimseyi darp edemez. Eğer engin arkadaşımızın bir kusuru varsa kanunlar gereğini yapar. Darp etmek nedir! Mafya mı bunlar! Mağdur arkadaşımız Engin Duru’nun yanındayız.” dedi.

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İrfan Özen; “Konuyu ilçe başkanımız sayın Mehmet Sezgin’in bilgi vermesi ile öğrendik. Tarafların ifadeleri alınacak. İfadeler alındığında olay dahada netleşecektir. Bizdeki intiba taksi esnafı kardeşimizin haklı bir tepki verdiği yönünde. Mustafakemalpaşa her yönü ile hizmetin üretilmediği, iktidar olanların sadece koltukları işgal ettiği bir ilçe. Konunun takipçisi olacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>