Haberde Bursa

BURSA İYİ OLSUN DİYE DUR DURAK BİLMİYORUZ.

25.12.2021
368
Bursa İl ve İlçe Teşkilatlarımızın düzenlemiş olduğu “1 Gecede 1 ilçe, 17 gecede 17 ilçe ve 712 köy” programı kapsamında İYİ Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı; Nilüfer’e bağlı Gölyazı mahallesinde saha çalışması yaptı. çalışma kapsamında izlenimlerini gazetemizle paylaşan İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel; “Bu akşam Bursamızın en önemli turizm merkezlerinden biri olan GÖLYAZI’da halkımızla hasbihal ettik. Her biri o kadar dertli ki! Tabiri caizse, bir dokunduk, bin ah işittik. Yaptığımız ziyarette Gölyazılılar bizlere adeta içlerini döktü.
Mahallenin yol sorunundan tutunda, balıkçı teknelerinin barınak ihtiyacına, Badırga sanayi Bölgesi’nin gölden su çekmesi, yarımada’nın etrafına döşenen dolgu taşlarının balıkçılara verdiği zararlara ve yıllardır çözüme kavuşturulamaması, yıkılmak üzere olan tescilli binalar için hiçbir şey yapılmaması ve eskiden belde olan bu büyük mahallede sağlık ocağının bulunmamasından dolayı rahatsızlananların 30 km uzaklıktaki Nilüfer / K.Sanayi deki sağlık ocağına gitmeye çalışmaları dile getirdikleri başlıca sorunlar arasında yer aldı. Halkımızla birlikte sorun yaşadıkları yerlerde incelemelerde bulunduk. .
İYİ Partiye güvendiklerini ve yaşadıkları sorunları bizlerin çözecegine inandıklarını söyleyen tüm Gölyazılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sorunlarına olan çözüm önerilerimizi paylaşmamızın ardından, telefonunu çıkararak 30 yıllık partisinden e-devlet üzerinden istifa ederek İYİlerin arasına katılan İlhami BOZKURT abimizi ayrıca kutluyorum. Misafirperverligi ile bizlere evimizde olduğumuzu hissettiren Gölyazı Mahalle Başkanımız Sayın Nihat Kızıl’a, Nilüfer Teşkilat Başkanımız Sayın Olcay Gülmez ve Nilüfer teşkilatımızın değerli yöneticilerine Yenişehir ilçe Teşkilatı olarak teşekkür ediyoruz. Bizler; bıkmadan, yılmadan ve yorulmadan, adaletin, eşitliğin ve İYİ bir geleceğin mümkün olduğunu halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Ve sonunda kazanan insanlık olacak.”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>