Haberde Bursa

Bozbey’den Türkoğlu’na Yılbaşı Ziyareti! “Vicdanım Sızlıyor!”

24.12.2021
495

Millet İttifakı’nın 2023 seçimleri Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ile görüştü. Millet İttifakı’nın 2023 seçimleri Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu’nu ziyaret etti. İl binasında gerçekleştirilen görüşmede Bozbey, Türkoğlu’nun yeni yılını kutladı.

Görüşme sonrası Türkoğlu; “Millet İttifakı adayımız sayın Mustafa Bozbey ile 2022’nin getirdiklerini ve götürecekleriyle ilgili partimizin düşüncelerini paylaştık. Bizim davamız vatandaşımızın geçim derdinin olmadığı ekonomik bir gelirle yaşamını idame ettirmesi. Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan’ın bazı açıklamalarıyla Döviz-Altın hissedilir bir şekilde değer kaybetse de biz kaybettiği değeri de kısa bir dönem sonra aşabileceğine, bundan sonrada kritik eşiği geçerek dizginlenilemeyeceğine inanıyoruz. Asgari Ücrete yapılan yüzde 50’lilik zam daha şimdiden yapılan zamlarla alım gücünü vurarak yüzde 13 erimiştir. Zamlı “Asgari Ücreti” şubat ayında alınacağı düşünülürse bu erime yüzde 65’ide geçecek ve vatandaşımızın bugünkü feryadının dahada şiddetini arttıracaktır. Bursa’da Büyükşehir ve AK Partili Belediyelerin beceriksiz yönetimleri nedeniyle ilimiz Süper Ligden düştüğü 1’ci ligden de sürüklenerek 3 lige gerilemiştir. Bursa’da Bursalıların 5 yılı çalınmıştır. 2022 yılında bir sandık göreceğimize inanıyoruz.” dedi.

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey; “Sıcak karşılama nedeniyle İl Başkanımız sayın Selçuk Türkoğlu ve Yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Ülkenin getirildiği durum üzücüdür. Ekonomik tablo nedeniyle Bursa’daki 3 milyon 100 bin yurttaşımızın yüzde 50’sinden fazla bir nüfus ne yazık ki; yatağına aç giriyor. Hükümet ise son ekonomik gelişmeler için “gözlerime bakın” diye pembe hayaller eşliğinde binbir gece masallarını anlatmakla meşgul! Tek Adam çıktı esti gürledi Döviz-Dolar paritesi ciddi bir şekilde düştü. O kadar kudretin varsa kaç gündür niye Dış Güçleri işaret edip hedef şaşırtıyorsun! Bu millette 17 liradan 18 liradan niye milyarlarca dolar aldırttın! Döviz manipilasyonundan  sadece Bursa Sanayicisinin zararı ortalama 30 milyar doların üzerinde! Fabrikalar bu belirsizlik yüzünden hala üretim yapmazken; ekonomiye çivi çakan küçük esnaf, çiftçi, serbest çalışan faaliyetini kısmen durdurdu. Beton Ekonomisi ile 19 yıldır ülkeyi yöneten 5’li Müteahhit Gurubuna hazineyi ortak eden iktidarın bunları görmemesi imkansız! Bursa ise bir bilinmezliğe savruluyor. Büyükşehir’in her hafta basına yansıyan sansasyon haberleri ile sarsılıyoruz. Bursalı olarak Bursa’nın bir 5 yılının daha heba olması vicdanımı sızlatıyor. Taş üstüne taş koyacağım diye AK belediye başkanı olanlar ne yazık ki; Bursa’da bir çakıl taşını bile yerinde bırakmadı! Bakanlık Bütçeleri ile Bursa’ya kazandırılan yatırımlar ise ortak akılı kullanmadıkları için bir süre sonra çöp projeler sınıfında kendisine yer bulacaktır. Belediye Başkanları bir kentte kattıkları kalıcı hizmet ile gelecekte anılır şimdiki başkan ise imara açtığı yeni yerler ve yıktıklarıyla anılacak! ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>