Haberde Bursa

BESOB dan GELECEK PARTİSİ ne ZİYARET

18.02.2021
575

BESOB Başkanı Arif TAK ve yönetim kurulu GELECEK PARTİSİ BURSA İL BAŞKANLIĞI’nı ziyaret etti. BESOB Başkanı Arif TAK GELECEK PARTİSİ BURSA İL BAŞKANI Alpaslan YILDIZ ile Esnafın sorunları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Bursa il Başkanı Alpaslan YILDIZ Gelecek Partisi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını bundan sonrada olmaya devam edeceklerini ifade ederek son 4 aydır birçok ilçemiz de esnaflarımızı yerinde ziyaret ederek onlarla dertleştik.

ESNAFLARIMIZ DERTLİ

İl Başkanı Alpaslan YILDIZ Esnafların çok zor koşullarda olduklarını kiralarını ödeyemediklerini, vergilerini düzenli yatıramadıklarını biliyoruz çünkü Esnaflarımızın büyük çoğunluğu siftah yapamadan dükkan kapatıyorlar malesef dedi. Bu durumun daha fazla sürdürülebilir olmadığını bir an önce zaman kaybedilmeden HES Kodu uygulaması, seyrekleştirme gibi birtakım tedbirler alınarak kapalı olan Esnaflarımızın açılmalarını sağlamalıyız

HÜKÜMET ESNAFLARIMIZIN SESİNE KULAK VERSİN

İl Başkanı Alpaslan YILDIZ “Hükümet esnaflarımıza can suyu vererek esnaflarımızın hayır dualarını alsın” dedi. “OTELLERİN RESTORANLARI, UÇAKLAR, TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI, ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS SEFERLERİ FALİYET DE BULUNURKEN Kafe ve Restoranlar, Kahveler, Lokantalar vb yerler tedbirler uygulanarak neden açılmıyor. Yüzbinlerce esnaf ve milyonları bulan aileleri perişan durumda.” dedi.

YILDIZ “esnaflarımıza acil çözüm getirilmelidir, Esnaflarımız Kira desteği, Stapajın sıfırlanması, Karşılıksız hibe desteği başta olmak üzere bir an önce işyerlerinin açılmalarını bekliyorlar” dedi.

YILDIZ “Gelecek Partisi olarak Esnaflarımızın hayati öneme sahip sorunlarının takipçisi olacağız” dedi. BESOB Başkanı Arif TAK da, Gelecek Partisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını kendilerini daha önce ziyaret eden Gelecek Partisi il Başkanı ve yönetimini ziyaret etmiş olmaktan ve esnaflara gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı Gelecek Partisi ne ve İl Başkanı Alpaslan YILDIZ a teşekkür ederek “esnafların sorunlarına çözüm getirenleri Esnaflarımız da unutmazlar” dedi. TAK; “Sayın Alpaslan YILDIZ daha önceden tanıdığımız ve herzaman Esnaflarımızın yanında olan ve onları sahada ziyaret ederek yanlız bırakmayan kıymetli bir arkadaşımızdır Esnaflarımız kendilerini unutmayanları unutulmazlar” dedi.

BESOB BAŞKANI Arif TAK BURSA da 87000 ESNAFIMIZI TEMSİL EDİYORUZ

Bursa’da yaklaşık 87 bin esnafı temsil ettiklerini ve esnafın çok önemli sıkıntılarının olduğunu, pandemi koşullarınında buna eklenmesiyle esnafın sorunlarının katlandığını ve aradan geçen bunca süre içerisinde Hükümet’in elbette birtakım çözüm paketleri sunduğunu ancak somut çözüm önerileri getirilmediğini ifade etti

Bu konuda Hükümet’ten esnafa kalıcı çözüm beklediklerini ifade etti. BESOB ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan YILDIZ, BESOB Başkanı Arif TAK ve değerli yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “içiniz rahat olsun sizlerin sorunlarını biliyoruz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu sorunları kamuoyunun gündemine taşıyacağız ve gündemde tutarak çözüme kavuşturulması için çalışmaya devam edeceğiz “dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>