Haberde Bursa

‘’Atma, Sanatla Harmanla’’ İleri Dönüşüm Atölye Programı ANKAmall’da Başlıyor

11.11.2022
198

ANKAmall, ilk dönem ara tatilde hem çocukları hem de ebeveynleri benzersiz ve eğlenceli bir atölye programına davet ediyor

PROFAM tarafından yönetilen, Türkiye’nin önde gelen alışveriş merkezlerinden ANKAmall, geri dönüşüm çalışmalarının yanı sıra ileri dönüşüm uygulamalarına da dikkat çekmek amacıyla farkındalık arttıracak, eğlenceli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

ANKAmall, dünya üzerinde oldukça yoğun ilgi gören ve gündelik hayatın içine konumlanan ileri dönüşüm hareketine sanatsal bir dokunuş yapan “Atma, Sanatla Harmanla” ileri dönüşüm atölye programıyla büyük küçük tüm misafirlerine farklı bir dünyanın kapısını aralayacak. 12 – 20 Kasım tarihlerinde 12.00- 19.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleşecek program için 0 (312) 541 12 12 telefon numarasından rezervasyon yapılmasının yanı sıra atölye alanında da direkt katılım sağlanabilecek.

Katılımcılar “Atma, Sanatla Harmanla” ileri dönüşüm atölye programı kapsamında kullanmayacağı veya miadını dolduran küçük bir eşya ile katılarak, atölye alanında bulunan çeşitli yan materyalleri ve hayal dünyalarını kullanarak yeni eşyalarını tasarlayacaklar. Katılımcılar “Atma, Sanatla Harmanla” ileri dönüşüm atölye programı ile birlikte hem geri dönüşüm hareketine katkıda bulunacak hem de miadı dolmuş eşyaları yeniden kullanılabilir hale getirecekler.

Önemli bir farkındalık oluşturulmak üzere 8 yaş ve üzeri her yaş grubunun dahil olabileceği şekilde kurgulanan “Atma, Sanatla Harmanla” ileri dönüşüm atölye programında eskimiş bir suluk harika bir tasarım ürünü kalemliğe ya da artık kullanılmayan plastik bir kase, modern bir tasarım ile çok beğenilen bir saksıya dönüşebilecek. Misafirler, yaratıcılığını ortaya koyarak atık ürünlerle sanat eseri niteliğinde yeni ürünler tasarlayabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>