Haberde Bursa

Altın’la Dönüyorlar! Amcasını Gururlandıran Tablo!

17.10.2021
905
15-17 Ekim 2021 tarihlerinde Sırbistan’ın Belgrad kentinde düzenlenen, 16 ülkenin katılım sağladığı Comen Cup Yüzme Müsabakasında, Yıldız Milli Takımımız; Bayanlar Kategorisinde, 406 puan ile 1. Erkekler Kategorisinde, 329 puan ile 3. Toplam Puan kategorisinde, 813 puan ile 2. olarak tamamladı. 5 Altın, 6 Gümüş ve 9 Bronz olmak üzere, toplamda 18 madalya kazanma başarısı gösteren sporcularımızı ve antrenörlerimizi Bursa’da Vatan Medya Gurubu adına tebrik ediyoruz.
Bu gurur tablosuna sevinen bir amcada vardı. Emekli asker Memleket Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Gümüş’ün yeğeni Göksu Gümüş’ün de içinde bulunduğu Yıldız Milli Takımı birinci olarak yurda dönüyor. Amca Feridun Gümüş gazetemize yaptığı kısa açıklamada; “Herşeyden önce Milli Takımı’mızın Avrupa’daki kazanımlarından dolayı gururluyum, mutluyum. Yeğeni Göksu Gümüş’ün müsabakalarda gösterdiği performans nedeniyle de onur duydum. Gençlerimizi spora ve sanata yönlendirmeliyiz. Gençlerimizin her konuda yanlarındayız.” dedi.
Türkiye Yüzme Federasyonu Göksu Gümüş ile ilgili paylaşımında; “15-17 Ekim 2021 tarihlerinde Sırbistan’ın Belgrad kentinde düzenlenen Comen Cup Yüzme Müsabakasında, Milli Sporcumuz Göksu Gümüş, 200m Sırtüstü mesafesinde 2:23:52’lik derecesi ile müsabakayı 3. olarak tamamlamıştır. Sporcumuzu ve antrenörü Gökçen Mutlu’yu tebrik ediyoruz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>