Haberde Bursa

ASUS, üçüncü kez Forbes’un “Dünyanın En İyi İşverenleri” listesinde

10.11.2022
896

İş ve ekonomi dünyasının önde gelen dergilerinden Forbes’un gerçekleştirdiği “Dünyanın En İyi İşverenleri 2022” listesi açıklandı. Dünyanın lider bilgisayar üreticilerinden ASUS, daha önce iki kez girdiği bu prestijli listeye üçüncü kez dahil oldu.

Forbes, “Dünyanın En İyi İşverenleri” listesini 57 ülkeden 150 bin çalışanın hem kendi şirketlerini hem de bulundukları sektördeki şirketleri değerlendirdiği anketle belirledi. Yetenek geliştirme, toplumsal cinsiyet eşitliği, ekonomik değer yaratma ve sosyal sorumluluk gibi kriterlerle belirlenen liste, dünyanın en çok çalışılmak istenen şirketlerini ortaya çıkardı. Her çalışanının potansiyelini en üst düzeye çıkarmaya odaklanan ve önceliği üretken bir çalışma ortamı yaratmak olan ASUS, Forbes’un seçkin listesine üst üste üçüncü kez seçildi.

ASUS ortak CEO’su S. Y. Hsu, “Forbes tarafından üst üste üçüncü kez ‘Dünyanın En İyi İşverenleri’ arasına seçilmek çok büyük bir gurur. Gelişimimizi, her gün artan başarımızı ve insanların hayatlarını geliştirecek tecrübeler sunabilmemizi, çalışanlarımız ve eşsiz ASUS zihniyeti mümkün kılıyor” dedi.

https://www.asus.com/tr/

ASUS Hakkında: ASUS, dünyanın en iyi anakartları, dizüstü bilgisayarları, monitörleri, grafik kartları ve yönlendiricileri ile tanınan çok uluslu bir şirkettir. Genişleyen üstün oyun, içerik oluşturma ve AIoT çözümleri yelpazesinin yanı sıra ASUS, herkes için en yaygın, akıllı, içten ve eğlenceli akıllı yaşamı yaratmak için yapılan son teknoloji tasarım ve yeniliklerle sektöre liderlik etmektedir. İş sahipleri, girişimciler, içerik üreticileri ve öğrenciler için işlerinin gelişimini desteklemek ve verimliliklerini artırmak için geniş yelpazede çözümler sunmaktadır. Hızla gelişen iş hayatının teknoloji odaklı ihtiyaçlarının da hızla arttığının farkındalığıyla ASUS Business Serileriyle iş dünyasının ihtiyaçlarına rekabette öne çıkabilecekleri inovatif ürünlerle destek vermektedir. 5.000’den fazla Ar-Ge uzmanını içeren küresel bir işgücüyle ASUS, dünyanın en beğenilen yenilikçi lider teknoloji kuruluşu olmaya kararlıdır. In Search of Incredible marka ruhundan esinlenen ASUS, 2019’da her gün 11’den fazla ödül kazandı ve Forbes’un Dünyasının En Beğenilen Şirketleri ve Fortune’un Dünyanın En Beğenilen Şirketlerinden biri olarak yer aldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>