Haberde Bursa

Zeki Baştürk yazdı; SEÇKİN MAHALLE İÇİN SEÇKİN ADAY: FİLİZ PULAT

26.03.2024
13

Köşe yazarımız Zeki Baştürk  bir mahallenin arka yüzünün aydınlık muhtar adayını kaleme aldı. Baştürk; “Yerel yönetimlerde en önemli organ muhtarlıklardır. Bir mahallenin sorunlarının çözümü için muhtarın bilgili, bilinçli, girişimci, kararlı ve çalışkan olması gerekir.

Mahallenin sorunlarını bilen, yaşlısından gencine, kadınlarından çocuklarına ve hastalarına dek her kesim ile iletişim kurabilen muhtar, gerçek muhtar olur.

Tüm bu özellikleri bünyesinde barındıran, sorumluluk sahibi, özgüveni yüksek bir muhtar adayı tanıyorum ben:
Mollafenari mahallesinin muhtar adayı Filiz PULAT .
Mahallenin sorunlarını bilen, mahalleliye güler yüzle yaklaşan genç, dinamik ve çözüm odaklı bir kadın.

Yaşlı ve hastaları baştacı yapacak, gençlerle birlikte ve gençlerin enerjisinden yararlanacak, oluşturacağı Mahalle Fonu ile hizmetlerde bulunacak sorumluluk sahibi bir muhtar adayı.

Kendisini yakından tanıyan biri olarak , seçildiği takdirde verdiği sözleri tutacak, vaatlerini yerine getirecek, projelerini gerçekleştirecek bir muhtar olacağına yürekten inanıyorum. Biz eğitimciler olarak ona inanıyor, ona güveniyor ve onu destekliyoruz.

Yolun açık ve aydınlık olsun Filiz PULAT. Başarılar dilerim. Örnek bir muhtar olacağına yürekten inanıyorum. Kadın adayların ve kadın yöneticilerin her alanda sorumluluk almalarını ve çoğalmalarını diliyorum.

Başarı sizinle birlikte tüm kadınların olsun!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>