Haberde Bursa

Zafer Yıldırım’da Belediye Başkan Adayı Yetiş Ferit Dönemi!

27.12.2023
16

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bursa Yıldırım Belediye Başkan Adayı olarak Ferit Gürsoy’u açıkladı. Bir süre önce İYİ Parti’den istifa eden ve Yıldırım Meclis Üyeliği yapan Ferit Gürsoy’un, Zafer Partisi Yıldırım Belediye Başkan Adaylığını Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Özdağ, “Bursa Yıldırım belediye başkan adayımız Ferit Gürsoy Yıldırım’da Zafer’e ilerliyor. Rant değil halk belediyeciliği için, 160 bin sığınmacı ve kaçağın Yıldırım’dan vatanlarına dönmesi için, Yıldırım sokaklarından uyuşturucunun silinmesi ve spor tesislerinin inşası için Bursa’da ve Yıldırım’da Zafer zamanı, “Yetiş Ferit” zamanı” dedi.

Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ferit Gürsoy; “Genel Başkanımız sayın Ümit Özdağ’a, İl Başkanımız sayın Cihat Gazi’ye ve beni bu göreve nail olarak gören tüm partili arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki; Zafer Partisi yükselen değeri ile belediye seçimlerinde de başarılı olacak ve Yıldırım’ı Zafer Partili yapacağız. Ülkenin hem sığınmacılar üzerinden hem de ağır ekonomik buhranda yaşadığı travmayı biz belediyelere hakim olarak ortadan kaldıracağız. Geliyoruz!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>