Haberde Bursa

Yıldıztepe’yi MUDAŞ Vasıtasıyla İşletmeniz Gerekirken Bu İnat Neden!

30.12.2023
13

Mudanya’nın Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi ilk etabında bulunan 325 metrekaresi kapalı olmak üzere 519 metrekarelik alan; kafe, restoran ve pastane olarak ilk etabı bitirilen proje sonrasında kiracı çıkmayınca Mudanya Belediyesi çareyi kendi taşınmakla buldu! MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a yüklenerek ticari işletmeye neden kendine makam odası yaptığını sorguladı.

Erden; “Belediye hizmetlerini yürütmek üzere Yıldıztepe de yaptığınız binaları kullanma kararı almış ve tadilata başlamışsınız.

BİR YANLIŞ İŞE DAHA GİRİŞİYORSUNUZ
Yeni Belediye Binası yapılması 2,3 yıllık bir süreç. Belediye birimlerinin tümünün Yıldıztepe de yerleşim imkanı olamayacağı için bir kısmı farklı yerlerde hizmet vermek zorunda olacak.
Gerek birimlerin iletişiminde gerekse halkın erişimi ve hizmet alımında sıkıntılar yaşanacak.
Önerim Yıldıztepe’yi Belediyenin şirketi MUDAŞ eli ile en kısa sürede halkın faydalanacağı sosyal hizmet alanı olarak organize edin Belediye ye gelir sağlayın.
Dört seneden beri kapalı tuttuğunuz Güzelyalı dolgu alanındaki kapalı pazar yerini geçici Belediye hizmet binası olarak düzenleyin.
Pazar alanının içine yerleştirilecek konteynerlerle çözüm sağlanır, sonrasında farklı amaçlarla kullanılabilecekleri için atıl harcama olmaz.
Dikkate almanızı temenni ediyorum.” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>