Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanlığı, Atış Yapı Mağdurlarının Sorunlarını Gündemine Aldı

    22.10.2026
    Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanlığı, Atış Yapı Mağdurlarının Sorunlarını Gündemine Aldı

    Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanlığı, haftalık İl Yönetim Kurulu toplantısında Atış Yapı mağdurlarının yaşadığı sorunları ele aldı. Toplantıda hukuki süreçler, vatandaşların beklentileri ve olası çözüm yolları değerlendirildi.

    Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanlığı, Atış Yapı mağdurlarının yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla konuyu haftalık İl Yönetim Kurulu toplantısının gündemine taşıdı. Toplantıda, mağduriyet yaşadığını belirten vatandaşların talepleri dinlenirken hukuki süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

    Hukuki süreç ve çözüm önerileri ele alındı

    Toplantıda, Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanlığı Hukuk İşleri Başkanı Av. Murat Yetişiroğulları, Atış Yapı mağdurlarının yaşadığı sorunlara ilişkin hukuki değerlendirmelerini paylaştı. Mağdur vatandaşlardan biri de yaşadığı süreci ve beklentilerini doğrudan yönetime aktardı.

    Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Av. Ahmet Gök ise hukuki süreç ve çözüm arayışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

    “Mağduriyetlerin giderilmesi büyük önem taşıyor”

    Toplantıda, vatandaşların yıllar boyunca biriktirdikleri emeklerinin karşılığını alabilmelerinin ve yaşadıkları mağduriyetlerin giderilmesinin önemine dikkat çekildi.

    Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, mağdur vatandaşların seslerinin duyulması ve sorunların çözümü için gerekli adımların atılması gerektiği vurgulandı.

    Parti yönetimi, Atış Yapı mağdurlarının yaşadığı sorunların gündemde tutulmasının ve çözüm yollarının değerlendirilmesinin önemine işaret etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.