Haberde Bursa

Yeni Yüzyıl Partisi’nden Kamudaki İsrafa Engelleme Sözü

05.04.2024
4

Yeni Yüzyıl Partisi Kamudaki İsrafa Engelleme Sözü Veriyor

Yeni kurulan ve hızla güçlenen kısa sürede bir çok ilde büyük bir teşkilatlanma da bulunan Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan halkın gündemine  dair yeni açıklamalarda bulundu. Arslan; yaptığı açıklamada, bizler Yeni yüzyıl partisi olarak fakir ve zengin arasında yok edilmiş orta tabakanın gün yüzüne çıkarılması için çözüm yolu olarak halkımızın cebinin delinmesinin ana sebebi olan kamu kaynaklarının etkin kullanımı ve israfın önlenmesi konusunda kararlı adımlar atacağını açıkladı. Bizler tarihimiz itibariyle yeni kurulmuş bir parti olsakta geçmiş itibariyle halkımızın içinde sabırla gözlemleyen bir parti olarak “halkımızın ve ülkemizin geleceğinin çözüm anahtarı olan  “kamu kaynaklarının israf edilmemesi ve adil bir şekilde dağıtılması için seferberlik ilan ediyoruz” dedi.

Partinin programı, kamu kurumlarında tasarruf politikalarıyla yönetimde verimliliği artırmayı ve kaynakların israf edilmesini önlemeyi hedefliyor. Bununla birlikte, kamu ihalelerinde şeffaflık ve denetim mekanizmalarının güçlendirilmesi, özellikle de zengin olanların baronlaştırılmasına engel olmak ve  israfın önlenmesinde temel bir unsur olarak öne çıkıyor.

Yeni Yüzyıl Partisi, israfa karşı mücadelede sadece politik bir söylemle yetinmeyecek, aynı zamanda somut adımlar atarak kamu kaynaklarının daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayacak politikaları hayata geçireceğini belirtti. Bu çerçevede, kamu harcamalarının detaylı bir şekilde incelenmesi ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılması için titizlikle çalışacaklarını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>