Haberde Bursa

VURAL’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

30.01.2023
104

Çıldırlı İş adamı ve siyasetçi Cevdet Vural, 14 Mayıs 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinden İYİ Parti’den Ardahan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Ankara’da gazetemizin imtiyaz sahibi Özkan Karakaya’ya milletvekili aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Vural; “2023 yılında ülkemiz seçime giderken, benim de elimden geleni yapmam gerektiğine inanarak, ilke ve vizyonu ile benim fikirlerimi temsil ettiğine yürekten inandığım İYİ Parti’de, ülkemizin geleceği için mücadele vermek amacıyla Ardahan’da milletvekilli aday adayı olmaya karar verdim” dedi.

ESKİ SİYASETÇİLERE SERT ÇIKAN VURAL; “PARTİMİZİ BASAMAK OLARAK KULLANANLARA PRİM VERMEYECEĞİZ”

Meral Akşener liderliğinde ki İYİ Parti’nin kuruluşunun her aşamasında yer alan ve çalışan Cevdet Vural, ihaleci ve eski siyasetçilerin defterinin kapandığını belirterek, “Hiç kimse partimizi kendisine rant ve tehdit kapısı olarak görmesin. Biz helal para kazanıyoruz, bu partiye emek veren insanlar kandırılmasın. Ardahan için çok önemli projeler hazırladık, işletmemizde 150 kişi çalışıyor. Haram ve hilemiz yok, temiz yürekli insanlarımızı kandırmanın anlamı yok, Çıldır Eşmepınar köyünden Milli Mücadele döneminde Milis Kuvvetlerini kurarak Ermenilere karşı savaşan Purutlu Kamil Ağanın torunuyum” ifadesini kullandı.

VURAL: “BİZ SİYASETİ PARA İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN YAPIYORUZ”

Çantacı aday eleştirirlerine de yanıt veren Vural, “30 yıl idarecilik yaptım, Ankara’yı ve bürokrasiyi çok iyi biliyorum. Ben Ardahan’a her zaman geliyorum, baba ocağımız tütüyor. Adam satmam, öncellikle partimin başarısı söz konusu, biz siyaseti para için değil hizmet için yapıyoruz. Etnik kökene bakmıyoruz, Kürtlerle akrabayız ve kardeşiz, Atatürk en büyük değerimizdir. Ardahan’ın seçilecek milletvekili Ankara’da her kapıyı çok iyi bilmeli ve Ardahan’ın sorunları noktasında çalışmalar yapmalıdır. Ben çantacı aday değilim, Ardahan’ın her sorununu çok biliyorum” diye konuştu.

ARDAHAN’DAN HİÇBİR ZAMAN KOPMADIM

Cevdet Vural, hem siyaset hem de ticaretle uğraştığını belirterek şunları söyledi: “Ardahan’dan Milletvekilliği Aday Adaylığımızı açıkladık. Genel Merkezimiz ve Teşkilatımız uygun görür aday olursak, Ardahan’a hizmetimizi siyasi yönde de devam ettireceğiz. Ankara’da yaşamama rağmen Ardahan’dan hiçbir zaman kopmadım. Her yıl 2-3 kez Ardahan’a gelirim, evimiz ailemiz Ardahan’da. Ardahan’ın eksiklerini çok iyi biliyoruz, partimizin iktidar olması durumunda, özellikle tarım ve hayvancılık konusunda ve ilimize en iyi hizmetleri verebilmek için çalışmalarımız devam edecektir.”

ARDAHAN’IN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ADAY ADAYI OLDUM

Türkiye için 2023 seçimlerinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Vural; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde partimizin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; parti çalışmalarına katılarak, seçimlerde verilecek görevleri yerine getirerek, partimizin başarısının en üst düzeye çıkması için çalışmak, ilimizin ekonomik, sosyal ve yöresel sorunlarını inceleyip bunların çözümüne daha önce olduğu gibi yardımcı olmak amacıyla, partimizin ve Ardahan’ımızın hizmetinde olacağım. 2023 seçimleri kıyasıya mücadelenin edileceği bir seçim olacaktır. İnşallah demokrasinin kazandığı bir zaferle sonuçlanacağını ümit ediyorum. Bu aşamada, prensibim teşkilatla birlikte yol almaktır. Bu amaçla, önümüzdeki günlerde il ve ilçe teşkilatları başkanları ve yönetim kurullarını ziyaret edeceğim. Kazanılacak zafer hepimizin zaferi olacaktır. Ardahan’ımıza ve Türkiye’ de İYİ Partiyi el birliği ile 1. Parti yapacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

VURAL: “TAŞKIN BAŞKAN DAVASINA SAHİP ÇIKAN ÖRNEK İL BAŞKANIDIR”

İYİ Parti Ardahan İl başkanı Taşkın Polat’ın özverili çalışmalarına da değine Milletvekili aday adayı Vural: “Taşkın Başkan en zor günlerde partimize omuz vermiş, tehdit ve şantajlara boyun eğmemiş davasına sahip çıkan örnek il Başkanımızdır. Bu konuda öncellikle Taşkın Başkanımızın hakkını teslim etmemiz lazım” diye konuştu.

İYİ PARTİ KAHRAMAN KAZAN KURUCULARINDAN OLAN ARDAHAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CEVDET VURAL TANIYALIM;

Ardahan ili, Çıldır ilçesi 1966 doğumlu. 1988 yılında Türkiye Tarım Kooperatiflerinde işe başlamıştır ve sırasıyla Göle Çayırbaşı, Çıldır Merkez Ankara Akyurt, Ankara Kahramankazan ve Ankara Sincan Tarım Kredi Kooperatiflerinde şube müdürü olarak görev yaptı. 2017 Yılında İYİ Partinin kuruluşundan bir ay önce 2017 yılında kendi isteği ile emekli oldu. İYİ parti Kahramankazan ilçe teşkilatı kurucu üyesi olarak partiye katılarak. 2018 seçimlerinde Ankara 2.bölge milletvekili aday adayı oldu. Şu anda kendisine ait Sincan ASO 2 Organize Sanayi bölgesinde bulunan Final ENDÜSTRİ A.Ş yönetim kurul başkanı. Aynı zamanda ANBA-DER (Ankara Bakü Derneği) kurucu yönetim kurulu üyesi olan Cevdet Vural, Ankara Malıköy ve Kazan’da kendisine ait Çelik üzerine iki tane fabrikası bulunmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>