Haberde Bursa

UÇAN FİL’DEN ÇOCUKLAR İÇİN TUVALET EĞİTİMİ ve GERİ DÖNÜŞÜMLE İLGİLİ HEM EĞLENDİRİCİ HEM ÖĞRETİCİ İKİ KİTAP

30.01.2023
468

Epsilon Yayınevi’nin çocuk kitapları markası Uçan Fil, Ocak 2023’te hem öğretici hem de eğlenceli iki resimli kitabı minik okurlarla buluşturdu. Uzm. Psk. Irmak Kerimoğlu’nun, çocuklara sağlıklı bir tuvalet alışkanlığı kazandırmak amacıyla kaleme aldığı Sen Hazırsan Başlıyoruz! Bezden Tuvalete Yolculuk ve Meryem Ermeydan’ın, atıkların dönüşümü üzerine eğlenceli öyküsü Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak, Uçan Fil logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde yerlerini aldı.

Sen Hazırsan Başlıyoruz! Bezden Tuvalete Yolculuk

 

Yazan: Uzm. Psk. Irmak Kerimoğlu, Resimleyen: Berk Öztürk

Bu zamana kadar bez bırakma sürecine dair duyduğunuz, kafanızı karıştırtan her şeyi unutun!

“Doğru zamanda ve doğru yöntemle” çocuğunuza sağlıklı bir tuvalet alışkanlığı kazandırmak, sandığınızdan çok daha kolay ve keyifli olacak. Bu kitap hem çocuğunuza hem de size, bu gelişimsel süreçte destek olmak ve yol göstermek için var. Hazırsanız başlayalım…

Uzman Gelişim Psikoloğu Irmak Kerimoğlu

Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak

Yazan: Meryem Ermeydan, Resimleyen: Berk Öztürk

“Eğer bu bizim hakkımızsa hakkımızı kendimiz korumalıyız. Eğer bu hak değil de sadece bir hayalse o zaman da bu hayali ancak kendimiz gerçekleştirebiliriz. Kimse bir başkasının hayalini onun yerine gerçekleştirmek zorunda değil. Ve unutmayın, bu bizim hayalimiz.”

Bu mahallede artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Bir maden suyu şişesi tüm atıkların kaderini değiştirecek. Tabii ki mahallenin sadık köpeği Susam da onlara yardım edecek.

Bilgi için:         epsilonyayinevi.com

instagram.com/ucanfilkitap

facebook.com/UcanFilKitap

twitter.com/epsilonYayinevi

youtube.com/channel

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>