Haberde Bursa

TÜRKOĞLU’NDAN AKTAŞ ve BOZBEY’E HODRİ MEYDAN!

29.01.2024
10

İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, AK Parti Adayı Alinur Aktaş ile CHP Adayı Mustafa Bozbey’i canlı yayında tartışma programına çağırdı.

Vatandaşın eski günlerde olduğu gibi tüm adayları aynı programda dinleyip objektif bir değerlendirme yapabileceklerini vurgulayan Türkoğlu, “Benim hiç bir ön şartım yok, her iki adaya da hodri meydan diyorum” dedi.

Bursalıların sağduyusundan şimdiye kadar hiç kuşku duymadığını belirten İYİ Parti Adayı Türkoğlu, “Önerim, bu tartışma programını, arzu eden bütün televizyonların aynı anda naklen yayınlamasıdır. Moderatörü de, gazeteci yazarları da Sn. Aktaş veya onunla birlikte Sn. Bozbey seçsinler, onların mutabık kalacağı isimlerin her biri benim kabulümdür. Yok, bütün kanallar olmaz, sadece falanca TV olsun derlerse ona da varım” şeklinde konuştu.
Amacının PR yapmak falan olmadığını ifade eden Selçuk Türkoğlu, “Tek istediğim, Bursalı hemşerilerimizin tarafsız bir bakış açısıyla gözlem yapmaları, hakkımızda gerçekçi izlenim edinmeleridir. Programda sadece gazetecilerin değil, vatandaşlarımızın da interaktif biçimde bizlere soru sorabilmeleri sağlanmalıdır.
Sn. Aktaş ve Sn. Bozbey, bu çağrıma cevap verirlerse, bizler hep birlikte Türk siyasetinde yeni bir çığır açmış olacağız. ABD’de, her seçimde iki başkan adayı milletin önünde medeni bir şekilde tartışıyorlar. Nitekim o programlarda ortaya bir seçmen iradesi çıkıyor. Bunu biz niye başarmayalım? Beğenmedikleri eski Türkiye’de de liderler medenice tartışmıyorlar mıydı?
Çıkalım, fikirlerimizi, projelerimizi, önümüzdeki hizmet döneminde nasıl bir Bursa planladığımızı Bursalıların gözünün içine baka baka anlatalım.
Bu üçlü tartışma programı, vatandaşlarımızın kafalarındaki tüm soru işaretlerini kaldıracak, Bursa’daki yerel seçim sürecinde, siyasette de farklı bir diyalog ve uzlaşı kültürünü yeşertip güçlendirecektir.


Sn. Aktaş ve Sn. Bozbey’in samimi talebime, samimi cevaplarını en kısa zamanda bekliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>