Haberde Bursa

Türk markalarına uçtan uca entegre bir çözüm sunuyor

17.04.2024
2

MegaMerchant eMAG üzerinden Romanya’da satışa başlamak isteyen Türk markalarına uçtan uca entegre bir çözüm sunuyor

Romanya’nın en popüler ve en güvenilir pazaryeri platformları arasında yer alan eMAG,

 12 milyondan fazla aktif müşterisi ile markalara birçok fırsat sunuyor. MegaMerchant, sunduğu uçtan uca entegre çözüm ile Türk markalarının eMAG üzerinden Romanya’da kolayca satışa başlamalarını sağlıyor.

eMAG, 20 yılı aşkın deneyimi ile Romanya’nın en popüler ve en güvenilir pazaryeri platformları arasında yer alıyor. 12 milyon aktif müşteriye, 30 bin aktif satıcıya sahip olan platformun kataloğunda 34 milyondan fazla listelenen ürün bulunuyor. eMAG Marketplace platformunda listelenen ürünler, her gün 500 binden fazla müşteri tarafından görüntülenme şansını yakalıyor.

eMAG üzerinde hızlı ve kolay bir şekilde satışa başlayın

Yaklaşık yüzde 40 pay ile Romanya’nın en büyük çevrim içi pazaryeri olan eMAG, satıcıların Romanya harici Bulgar ve Macaristan pazarına da tek pazaryeri paneli üzerinden satış yapabilmelerini mümkün kılıyor. eMAG, güvenilir teslimat çözümleri ve esnek iade politikalarıyla tüketicilerin en çok tercih platformlar arasında yer alıyor. Ev aletlerinden moda ürünlerine ev ve bahçe ürünlerinden oyuncaklara, geniş bir kategori yelpazesi sunarak müşteri kitlesini giderek artırıyor.

MegaMerchant’ın kurduğu hazır e-ihracat altyapısı sayesinde Türk markalar, hesap açmalarına, Romanya veya Avrupa’da şirket kurmalarına, muhasebe tutmalarına, VAT (KDV) numarası almalarına gerek kalmadan; karışık lojistik süreçlerine, dil engeline, regülatif süreçlere takılmadan, ek yatırım ihtiyacı olmadan eMag üzerinde hızlı ve kolay bir şekilde satışa başlayabiliyorlar.

Yaman Alpata: “Türk markaların devlet destekleri ile küresel başarılarını güçlendiriyoruz.”

MegaMerchant, Türkiye’den Romanya’ya ve Romanya’dan son kullanıcıya olan tüm yurt dışı lojistik operasyon sürecini yurt dışındaki depoları, rekabetçi tarifeleri, hızlı teslimat ve gümrükleme hizmeti ile markalar adına yönetiyor. Teşviklere uygun reklam yönetimi, platforma uygun marka içerik ve iletişim stratejileri ve marka koruma hizmetleri ile markaların eMAG üzerinde Romanyalı müşteriler en iyi şekilde tanıtılmalarını sağlıyor.

MegaMerchant Kurucu ve CEO’su Yaman Alpata, “Türkiye’nin ilk E-İhracat Konsorsiyum’u olarak, Türk markalarımızın eMAG ve diğer global pazaryerleri üzerindeki satışlarını B2B Satıcı portalımız OMEGA üzerinden takip etmelerini sağlayan sistemimiz sayesinde şeffaf bir işbirliği inşaa ediyoruz. Gelecekte, daha fazla Türk markasını yerel başarılarından küresel pazarlara taşımaya devam edeceğiz” dedi.

eMAG hakkında detaylı bilgi edinmek ve satıcı olmanın şartlarını öğrenmek için rehberi indirebilirsiniz 👉 bit.ly/4aD8C7k

MegaMerchant Hakkında

MegaMerchant, üreticilerin ve markaların, Amazon, Walmart, eBay, Otto gibi global ve yerel pazaryerlerinde kolay ve hızlı şekilde satışa başlamaları için kurulan bir e-ihracat platformdur. Trendyol, Hepsiburada, Alibaba gibi yerel ve global e-ticaret platformlarında üst düzey yöneticilik yapan Yaman Alpata ve bu alanda deneyimli bir ekip tarafından faaliyete geçirilen ve kısa sürede Türkiye’nin en büyük 100 internet şirketinden biri haline gelen MegaMerchant, firmaların gelişmiş e-ticaret pazarlarında markalaşmasına imkan sağlıyor. MegaMerchant’ın kurduğu hazır E-ihracat altyapısı ile markalar, şirket kurmaya, muhasebe tutmaya, hesap açmaya ve yönetmeye gerek kalmadan; karışık lojistik süreçlerine, dil engeline, regülatif süreçlere takılmadan; en önemlisi ek bir yatırım ihtiyacı olmadan, 50’den fazla global pazaryerinde iki haftadan kısa bir sürede satışa başlayabiliyor. Ticaret Bakanlığı’ndan Türkiye’nin ilk E-ihracat Konsorsiyumu statüsünü kazanan MegaMerchant ile çalışan markalar, reklam ve lojistik masraflarında %70’e varan yeni nesil E-ihracat teşviklerinden kolayca faydalanabiliyor. Türkiye, İngiltere, Amerika ve Avrupa’da depo ve ofisleri bulunan MegaMerchant, Türk markalarının ürünlerini global pazaryerinde satabilmesi için katalog, reklam ve marka yönetiminden lojistik süreçlerine dek uçtan uca entegre bir E-ihracat platformu sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>