Haberde Bursa

Solvia’nın yenilikçi çözümü Dexperie bayi yapısına sahip şirketlerin iş süreçlerini kolaylaştırıyor

19.04.2024
1

Solvia Digital Solutions’un Türk mühendisler tarafından SAP altyapısı üzerinde geliştirilen ve kısa süre önce SAP Store’a eklenen Dexperie çözümü tüm sektörlerde büyük ilgi görüyor

Solvia Digital Solutions, Türkiye’nin önde gelen kurumsal yazılım çözüm sağlayıcılarından biri olarak, global yazılım devi SAP altyapısı üzerine inşa ettiği yenilikçi çözümü Dexperie ile dikkat çekiyor. Dexperie, işletmelerin çeşitli süreçlerini bir araya getirerek ve hızlandırarak farklı sektörlerden geniş bir ilgi görmeye devam ediyor. Türk mühendislerden oluşan bir ekip tarafından 240 bin saatlik çalışma sonucu SAP altyapısı üzerinde geliştirilen Dexperie, işletmelerin satış, müşteri yönetimi ve saha operasyonlarını entegre ederek benzersiz bir deneyim sunuyor. S4/HANA süreçleri üzerine SAP BTP bileşenlerini kullanarak oluşturulmuş olması uzun vadede destek süreçlerini kolaylaştırması ve standartlaştırması çözüme duyulan ilginin artmasında büyük rol oynuyor.

Solvia Digital Solutions CEO’su Ali Tamer Keskin, “Dexperie, Türkiye’nin önde gelen kurumsal yazılım çözüm sağlayıcısı olarak yolculuğumuzda önemli bir dönüm noktasını temsil ediyor. Kullanıcı deneyimini ön planda tutan ve mobil uygulama desteğine sahip olan çözümümüz yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin yüksek yatırım maliyeti gerektirmeden bulut hizmetlerinden faydalanmalarına olanak tanıyor. SAP Türkiye ile başladığımız, alanında öncü firmalar ile ortak inovasyon fırsatı bulduğumuz ürün geliştirme sürecini 2023 yılında devam ettirdik ve ar-ge faaliyetlerimizin odağına koyduk. Bu yoğun çalışmalarımız sonucunda Dexperie, değerlendirme ve onay sürecinin ardından SAP Store’da yayınlanmaya başladı. SAP’nin de katkıda bulunduğu ve büyük önem verdiği yenilikçi çözümümüzü SAP ekosistemi kapsamında müşterilerimize ve SAP satış ekiplerine ürün olarak sunma fırsatını bulduk.” dedi.

Geliştirilme sürecinde SAP’nin de yer aldığı ve çeşitli katkılarda bulunduğu Dexperie, bulut teknolojilerini kullanarak bir Hizmet Olarak Yazılım (SaaS) çözümü olarak sunuluyor ve SAP Store üzerinden erişilebiliyor. Bu yaklaşım, işletmelerin operasyonlarını geliştirmek istediklerinde önemli bir ön mali harcama yapmadan ölçeklendirebilmelerine ve ek BT yatırımı ihtiyacını azaltmalarına olanak tanıyor. Bulut altyapısı üzerinden sunulması Dexperie’yi uzun vadeli bir yatırım olarak öne çıkarıyor.

Kullanıcı dostu arayüzü ve işlevsel özellikleri sayesinde kullanıcıların rahat ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Mobil uygulama desteği ile saha operasyonlarının verimliliğini artırırken aynı zamanda sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Güçlü kampanya yönetimi özellikleri ile öne çıkan Dexperie, şirketlere esnek kampanya ve fiyatlandırma seçenekleri sunarak, satış stratejilerini etkili bir şekilde uygulama imkânı tanıyor.

Dexperie’nin Operasyonel İşlemler, Saha ve Bayi Yönetimi ve Müşteri İlişkileri Yönetimi olmak üzere üç bileşeni bulunuyor. Operasyonel İşlemler bileşeni, satış işlemlerini otomatikleştirerek işletmelerin satış süreçlerini hızlandırmasını sağlıyor. Saha ve Bayi Yönetimi, işletmelere grup yönetimi, katalog yönetimi, iş birliği ve topluluk yönetimi, bayi yönetimi gibi işlevler sunarak saha ve bayi yönetimini kolaylaştırıyor. Son olarak, Müşteri İlişkileri Yönetimi bileşeni ile müşteri ilişkilerini sezgisel ve izlenebilir bir şekilde yönetilebiliyor. Bu bileşen ayrıca servis aktivitelerini otomatikleştiriyor ve ziyaretlerin optimize edilmesine olanak tanıyor.

Solvia Digital Solutions Hakkında

SAP çözümlerinin uygulamasında küresel çapta profesyonel iş ortağınız olan Solvia, SAP Eğitim çözümlerinin de Türkiye’deki tek katma değerli sağlayıcısıdır. SAP Gold Partner olan Solvia, nitelikli ve güçlü ekibinin tüm teknolojik bilgi birikimini değere dönüştürmeyi hedefleyerek S/4HANA, Endüstri 4.0, CX, Yapay Zeka gibi en son analitik araçları, kavram ve teknolojileri yakından takip ediyor ve gelecekteki iş ihtiyaçları için tahminler yapıyor.

Solvia, SAP’nin yenilikçi yol haritasının sıkı bir takipçisi olarak, yerel ve küresel olarak birçok ‘ilk’ projeye imza atmıştır ve global projelerine devam etmektedir.

Mecra: The Brand Planet

Marka: Solvia Digital Solutions

Sözcü: Solvia Digital Solutions Küresel Pazarlama ve İş Geliştirme Başkanı Gamze Salkaya Olcay

A1: Solvia Digital Solutions, gelirini yüzde 30 artırmayı hedefliyor

A2: Solvia Digital Solutions, pazarlama faaliyetlerini güçlendiriyor

A3: Solvia Digital Solutions, iş süreçlerini gelişmiş yazılım teknolojileri ile destekliyor

A4: Solvia Digital Solutions, yeni pazarlarda güçleniyor

Solvia Digital Solutions, iş süreçlerini yazılım teknolojileri ile güçlendirerek markaları dijital dünyada daha rekabetçi hale getiriyor.

Türkiye’nin önde gelen kurumsal yazılım çözümleri sağlayıcısı Solvia Digital Solutions, ürettiği yazılım çözümleri ile iş süreçlerini optimize ediyor. Solvia Digital Solutions Küresel Pazarlama ve İş Geliştirme Başkanı Gamze Salkaya Olcay ile Solvia Digital Solutions’ın yeni dönemde yurt dışı hedeflerini, büyüme stratejilerini ve uzun vadeli planlarını konuştuk.

“Günümüzde, iş süreçleri yazılım teknolojileri ile güçleniyor.”

Dijitalleşmenin en büyük rekabet avantajına dönüştüğü günümüzde, Solvia Digital Solutions olarak ana hedefimiz, işletmelerin iş süreçlerini gelişmiş yazılım teknolojileri ile desteklemek. Bilişim sektöründe uzun yıllara dayanan SAP danışmanlığı deneyimimiz ile markaların iş süreçlerini optimize etmelerine yardımcı oluyoruz; yani verimliliği artırıyor, maliyetleri düşürüyor ve operasyonları daha etkin hale getiriyoruz. Bu faktörleri bir araya getirerek markaları dijital dünyada rekabetçi kılıyoruz.

SAP’nin Gold Partner’ı olarak, S/4HANA, endüstri 4.0, CX ve yapay zekâ gibi en son analitik araçları, kavram ve teknolojileri yakından takip ediyor ve markaları bu teknolojilere entegre ediyoruz. Geleneksel danışmanlık firmalarının aksine, en güçlü tarafımız olan SAP ERP projelerinden edindiğimiz tecrübeyle günümüzün modern teknolojilerinin iş süreçlerine entegrasyonu üzerine yoğunlaşıyoruz. Geleneksel danışmanlık firmalarının aksine, SAP ERP projelerinden edindiğimiz tecrübeyle modern teknolojilerin iş süreçlerine entegrasyonuna odaklanıyoruz.

“Gelirimizi yüzde 30 oranında artrmayı hedefliyoruz”

2023 zorlu bir dönem olsa da, Solvia Digital Solutions olarak yenilikçi çözümlerimizle müşterilerimizin bu dönemde çevik olmalarını sağladık. Aynı zamanda çeşitli sistemlerle sorunsuz entegrasyon ve uyumluluk için iş birliklerimize devam ettik. Bu sayede, 2023 gibi zorlu bir yılı başarıyla geride bıraktık ve şimdi önümüzde 2024 ve daha uzun vadeli hedefler var.

Önümüzdeki dönemde, yurt dışında genişleme hedeflerimiz ve büyüme planlarımızla ilgili heyecan verici bir süreç bizi bekliyor. Öncelikle Avrupa pazarındaki konumumuzu güçlendirmeyi ve operasyonlarımızı bu doğrultuda genişletmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda, İsviçre ve Almanya’daki ofislerimizi büyüterek Euro cinsinden yüzde 60’ın üzerinde bir büyüme elde ettik.

Aynı zamanda, Hindistan’da bir ofis açarak bölgedeki teknoloji alanındaki global kaynak ihtiyaçlarımızı karşılamayı amaçlıyoruz. Bu ofisimizin, teknoloji alanında yenilikçi çözümler sunmamıza ve küresel pazarda daha rekabetçi bir konuma gelmemize önemli katkı sağlamasını bekliyoruz.

EMEA bölgesinde büyümeye devam ederken Dubai ve Riyad’da ofisler açmayı planlıyoruz. Bu adımın, pazarımızı daha da genişleterek global rekabetçi konumumuzu güçlendirmemize katkı sağlamasını bekliyoruz. İstihdamı artırma hedefimizle birlikte çalışan sayımızı büyüme eğrimizle uyumlu bir şekilde artırmayı planlıyoruz ve istihdam alanında olumlu bir etki yaratmaya odaklanıyoruz. Bu çerçevede, 2024 yılında büyüme hedeflerimizi sürdürerek Euro bazında gelirimizi yüzde 30 oranında artırmayı hedefliyoruz.

“Gelişim, tek taraflı bir süreç değildir.”

Hedeflerimize ulaşmak için kapsamlı bir yaklaşım benimsiyoruz ve müşterilerimize yenilikçi çözümler sunarak başarıya ulaşmayı hedefliyoruz. Pazarlama stratejimizin temelini, müşterilerimize sağladığımız çözümlerin ortaya koyduğu değerler oluşturuyor. Yani, ürünlerimizin niteliği ve sağladığı faydalar üzerinde odaklanarak pazarlama faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu yaklaşım, pazarlama faaliyetlerimizi güçlendirmek için sürekli olarak çözümlerimizi güçlendirdiğimiz anlamına geliyor.

Solvia Digital Solutions olarak, birlikte büyüme prensibine sıkı sıkıya bağlıyız. Bu prensip, hem iş ortaklarımız hem müşterilerimiz hem de ekosistem için geçerli. Müşterilerimize ve ekosistemimize sağladığımız değer, kendi büyümemize de olumlu şekilde yansımaktadır. Gelişim, tek taraflı bir süreç değildir; bu nedenle kazan-kazan prensibinin pazarlama süreçlerimizin temelinde yer almasını son derece önemli buluyorum.

“Kendi çözümlerimizle markalara değer katıyoruz.”

Ar-Ge ekibimiz, sürekli yenilikçi çözümler geliştirmek ve mevcut çözümlerimizi daha da iyileştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Geçen yıl, işletmelerin B2B satış ve saha operasyonlarına yönelik iş süreçlerini hızlandırmak amacıyla Dexperie çözümünü piyasaya sunduk. SAP altyapısı üzerine kurulmuş olan çözümümüz büyük ilgi gördü. Özellikle Türkiye’nin önde gelen hızlı tüketim ürünleri markalarından biri, 25 bayisinin sipariş ve lojistik işlemlerini Dexperie ile yönetmeye başladı. Solvia Digital Solutions olarak, kendi çözümlerimizi üretip markalara değer katmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>