Haberde Bursa

Soğukkuyu Mahallemizde yapmak istediğim üç tane güzel şey var

17.02.2024
42
Soğukkuyu Mahallemizde yapmak istediğim üç tane güzel şey var

Soğukkuyu Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Soğukkuyu mahallesi muhtar adayı Gülşen Açıkkol Eren cağ kebap restoranında verdiği kahvaltı organizasyonunda Soğukkuyu mahallesi muhtarı olduktan sonra gerçekleştireceği proje ve planları katılım gösteren basın mensuplarını ve Soğukkuyu mahallesi sakinlerine açıkladı. Soğukkuyu Mahallesi Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Soğukkuyu mahallesi muhtar adayı Gülşen Açıkkol Eren cağ kebap restoranında verdiği kahvaltı organizasyonunda Soğukkuyu mahallesi muhtarı olduktan sonra gerçekleştireceği proje ve planları katılım gösteren basın mensuplarını ve Soğukkuyu mahallesi sakinlerine açıkladı. Basın açıklamasına Demokrat Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Önder Ersoy ile Demokratik Sol Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mehmet Seskır’da katıldı. Bursa’nın STK’larınında ilgi gösterdiği toplantıda Gülşen Açıkkol hedeflerini anlattı.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken mahalle muhtar adayları arasındaki mücadele hız kesmeden devam etmeketedir. Soğukkuyu mahallesi muhtar adayı ve Soğukkuyu mahallesi yardımlaşma dayanışma kültür başkanı aynı zamanda gıda mühendisi, Psikodanışmanlık ve Rehberlik böüümü mezunu olan Gülşen Açıkkol düzenlediği kahvaltı organizasyonunda Soğukkuyu mahallesinde ki eksiklikleri anlatırken bu eksiklikler için geliştirdiği plan ve projeleri açıkladı.

Soğukkuyu Mahallemizde sağlık ocağımız yok

“Soğukkuyu Mahallemizde yapmak istediğim üç tane güzel şey var. Bunların en önemlisi Soğukkuyu muhtarlık binası küçük ve aynı zamanda sağlık ocağı yok. Biz kendi imkanlarımızla bir bütçe ayırdık. Bu bütçeyle belediyelerimizin yardımıyla aynı yere dört katlı bir bina yaptırmayı düşünüyoruz ve bunun birinci katını İlk Sağlık Müdürlüğünün kullanılmasına verip diğer katlarda modern bir muhtarlık kadınlara yönelik ve gençlere yönelik el becerini geliştirme kursları yaptıracağız. Halk Eğitim Merkezi’yle görüştüğümüzde beş kursa izin vereceğini söyledi. Nüfusumuz buna yetiyormuş. Aynı zamanda. Bir taziye yerimiz, küçük ve toplantı yerlerimiz yok. En üst teras katını da bu şekilde değerlendirmeyi düşünüyoruz. Inşallah muvaffak oluruz. ” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>