Haberde Bursa

Şahinkayalı Öğrencilerden Tofaş Çıkarması – Şahinkayalı Öğrenciler Bursa’nın Otomotiv Devi Tofaş’ta

14.02.2024
8

Şahinkaya Özel Eğitim Kurumları öğrencileri, Leads projesi Intern programı kapsamında Bursa’nın otomotiv devi Tofaş’a düzenlenen gezide bir otomobilin üretim aşamalarını yakından gözlemleme fırsatı elde etti.

Bursa’nın en başarılı okullarından olan Şahinkaya Özel Eğitim Kurumları öğrencileri, Leads projesinde yer alan Intern programı kapsamında Tofaş Fabrikası’na bir gezi düzenledi. Şahinkaya öğrencilerine özel olarak düzenlenen gezide yapılan fabrika turu ile Şahinkayalı öğrenciler bir otomobilin üretim aşamalarını yakından gözlemleyerek eşsiz bir deneyime şahit oldu.

Öğrenciler, özel bir araçla fabrikayı baştan sona kadar gezerek bir aracın yapım sürecini dikkatlice takip ettiler. Tüm birimleri ziyaret ederek üretim aşamalarını gözlemleme şansı bulan öğrenciler, bu deneyimle endüstriyel süreçlere daha yakından tanıklık ettiler.

Fabrika turunun sonunda, Kaporta Üretim Müdürü Elektrik Elektronik Mühendisi Semih Tunç, öğrencilerin merak ettikleri soruları içtenlikle yanıtladı. Keyifli bir sohbetin ardından öğrenciler, edindikleri bilgilerle ve yaşadıkları deneyimle okullarına mutlu bir biçimde döndüler.

Öğrencilerinin kişisel gelişimine önemli katkılarda bulunan projelere imza atmayı sürdürecek olan Şahinkaya Leads projesi, öğrencilere sektörel deneyim kazandırarak eğitimlerine değerli katkılar sağlamayı amaçlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>