Haberde Bursa

Saadetli Satık; “Dündar’ın Büyükşehir Hayali Yüzünden Osmangazililerin Paraları Bursa’ya Saçılıyor!”

14.12.2023
90

Osmangazi için ateşten gömlek giyen Demirtaş nahiye iken 1989-1994 yılları arası belediye başkanlığı yapan Halil Satık’ın oğlu Osman Satık “Osmangazi Belediye Başkanlığı yarışında ben de varım” diyerek Saadet Partisi’nden aday adaylığını açıklamıştı. Satık seçim çalışmalarını sahaya taşıdı.

Osman Satık; “20 yıldır yerelde belediye kadrolarına sahip olan iktidarın Osmangazi’ye yapmış olduğu yatırım Osmangazilinin genel bütçeye Bursa’ya olan katkısına rağmen verdiğinin ancak yüzde 8,2 oranında olması üzücüdür. 15 yıldır katıksız belediye başkanı olan sayın Mustafa Dündar’ın ilçeye kazandırdığı hizmet her dönem için en az 50 vaadine rağmen bir elin parmak sayısını geçmemektedir. Elde olan Panorama 1326 ile nefes alınacak alan yapmak yerine şehrin kalbini betona gömdüğü bir meydanın kaba inşaatına imza atan sayın Mustafa Dündar son dönemini 17 ilçede bilbordlara milyonlar dökerek Büyükşehir Belediyesi’ne oynadığını açıkça ortaya koymaktadır. Zaten verdiğini yatırım olarak alamayan Osmangazililerin parasını 17 ilçenin reklamlarına peşkeş çekilmesi zulümden öteye gitmemektedir! ” dedi.

“İmtiyazlı İmar Uygulamalarına Son Vereceğiz!”

Satık; “Osmangazilinin teveccühüne mazhar olursak ilk işimiz, rüşveti, israfı, yolsuzluğu ve adam kayırmayı önleyeceğiz. Çünkü; şimdiye kadar fütursuzca yapılan harcamalar Osmangazi’nin gelişimini engellemiş sayın Dündar’ın görevi dahilinde lokal bazı yapılaşmalar dışında ilçe vitrin olmaktan çıkmıştır. AK Partiden kim aday olursa olsun bilinç altına yerleşmiş zihniyet devam edecek, Osmangazi bir 5 yıl daha kaybedecektir. Geçmişteki belediyecilik anlayışımız hala hafızalardadır. Referansımız geçmişimiz. Sahaya çıktığımızda mütevazi davranışlarımız vatandaşımızın dertlerini bize yansıtmasını kolaylaştırırken AK Partiden sahada biz hiçbir kimseyi göremiyoruz. Osmangazi Belediyesi’nin ise 1,5 yıldır sokaktan çekilmiş görüntüsü de dikkatimizi çekmektedir. Sokaklarda sadece temizlik görevlilerinin dışında tek bir yetkili belediyeden gözükmemektedir. Osmangazi Belediye Meclisi her ay toplanıyor, Saadet kadroları olarak aldığı kararları inceledik. İncelediğimiz evraklarda arsa bazlı ve imtiyazlı imar uygulamalarının Osmangazi ilçesinde adaletsizliğe ve görüntü kirliliğine sebep olduğunu gördük. Bizim dönemimizde bu uygulamalara son vereceğiz. Halkın milyonlarca lirasının betona gömülmesinin insafsızlık olduğunu belirtmek isterim. Özetle Saadet Partisi başa gelecek, hortumla bitecek!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

>